Nőnapi előzetes – Hogyan válasszunk kertészt?

Nőnapi előzetes videót hoztam, ami biztos tetszeni fog a nők többségének. Megtudhatjuk belőle, hogyan érdemes kertészt választani, hogy minden nap legyen, aki megöntözi a kiskertünket és mindig legyen friss virágunk. 

kerti mályvarózsa

Minden év március 8-án ünnepeljük a Nemzetközi Nőnapot, egy napot, amelyet világszerte a nők tiszteletére és az egyenlőségért folytatott harc ünneplésére szentelünk. Ez az ünnep nem csupán egy nap arra, hogy megemlékezzünk a nők történelmi küzdelmeiről és eredményeiről, hanem arra is, hogy felhívjuk a figyelmet azokra a kihívásokra és egyenlőtlenségekre, amelyekkel a nők ma is szembesülnek a világ minden táján.

Amikor megünnepljük a Nemzetközi Nőnapot, nemcsak a múltra emlékezünk, hanem arra is törekszünk, hogy egy olyan jövő felé haladjunk, ahol minden nőnek és lányának lehetősége van teljes potenciáljának kibontakoztatására, egyenlő jogok és lehetőségek mellett. Legyünk büszkék az elért eredményekre, de ne feledjük, hogy még mindig sok munka áll előttünk az igazi egyenlőség eléréséért.

A március 8-i nőnap csupán egy az év 365, illetve szökőévben, mint a 2024-ban is, 366 napja közül. A nők viszont minden nap szeretnek szeretve lenni. Szeretve lenni ok nélkül, csak saját valójukban. Erényeikkel és hibáikkal, hülyeségeikkel együtt, ahogy Müller Péter is megírta.

Vagy ahogy Henri Frédéric Amiel megfogalmazta:

„A nő azt akarja, hogy ok nélkül, „miért” nélkül szeressék: nem azért, mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan, amilyen.”

Mert a nők nem külsőségeket akarnak. Csupán megtisztelő figyelmet, gondoskodást. De nem csak nőnapkor, hanem az év minden napján.

Nőnapi előzetes – videó

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük