Valentin-napi ajándék tippek

A magyar néphagyomány szerint a madarak Bálint napján, február 14-én választanak párt. Az 1990-es évektől az angolszász országokból meghonosodott Valentin-napot, a szerelmesek és a barátságok napját ünnepeljük ezen a napon. Valentin-napi ajándék ötleteim segíthetnek neked  is megtalálni a méltó ajándékot a szeretteidnek, szerelmednek.

Valentin-napi ajándék ötletek

Régen a szerelmesek préselt virágokkal, csipkével díszített papírlapokra írt versekkel, üzenetekkel tolmácsolták egymás iránti érzelmeiket. Ma már nem csak a szerelmesek ünnepe, jó alkalom szeretteink köszöntésére is. Nem egyszerű a virágüzletek, ajándék-, és édességboltok bőséges kínálatából kitalálni, hogy milyen meglepetéssel kedveskedjünk szeretteinknek, barátainknak, szerelmünknek.

Mondhatnám, hogy utazzatok el Velencébe, Veronába vagy más romantikus helyekre, de az idén ez sajnos kilőve. Ugyanígy le kell mondani a Wellness hétvégéről is. Ezért is gondoltam, hogy megkönnyítem a vásárlást néhány tippel. Az ajánlott tárgyakat most megrendelve azok megérkeznek még a hétvégig és semmi akadálya nem lesz, hogy kellemesen töltsétek otthon a napot.

Romantikus vacsora

Az ilyenkor szokásos étteremben ünneplés az idén nem jöhet szóba, de ételt házhoz rendelni lehet. Sőt saját magunk is elkészíthetünk egy különleges vacsarát vagy akár leveles tésztás nutellás szívecskéket.

Néhány romantikus kiegészítő azért jól jöhet a vacsorához, pl. rózsaszirmok, gyertyák, stb. Persze kell valami minőségi ital is, valami jó fajta pezsgő például.

Na és persze a bármikor jöhet nekem egy kávé- és teakülönlegesség, amivel messzi tájakat is megidézhetünk.

Közös kényeztető fürdőzés

Tudom, nem ugyanaz, mint egy wellness szálloda medencéjében lubickolni, de sokkal jobb, mint egy unalmas este. Gyertyákkal készíts hangulatvilágítást a fürdőszobába és fürdősókkal, fürdőgolyókkal tedd teljesebbé az élményt.

És ha már az illatszereknél tartunk, egy exkluzív parfümmel sosem lehet mellé nyúlni.

Dekorálj különlegesen

Díszítsd fel a lakást vagy akár az erkélyt virágokkal, szívecskékkel, lufikkal. A különleges napnak különleges hangulat dukál. Add meg a módját.

Ékszer

A legtöbb nő gyengéje az ékszer, legyen az gyűrű, nyaklánc vagy fülbevaló, arany vagy ezüst. Természetesen ezt sem hagyhatom ki a sorból. Márcsak azért sem, mert sokan épp Valentin-napra tervezik a lánykérést.
De azért egy köldökpiercing sem kutya!

Szexy ajándékok

Dodb fel az éjszakát! Vásárolj szexis fehérneműt magadnak, párodnak legyek Ti az igazi ajándék! Hát ezt nem ragozom tovább, Te jobban tudod, mi a vágyatok, mit kíván a párod!

Ezek az ajándékok között találsz fehérneműket, játékokat és 18+ karikásak tárgyakat is. Nem részletezem, válogass kedvedre.

Valentin-nap ünneplése nem ciki. Csupán egy újabb alkalom arra, hogy kifejezzük hálánkat, szeretetünket a számunkra fontos emberek felé. Sem az ajándék nagysága, sem az értéke nem számít. Sokkal fontosabb a gesztus, a figyelmesség, amivel szeretteink felé fordulunk.

Egy szál virág, pár kedves szó és egy őszinte, szívből jövő mosoly is elegendő ahhoz, hogy kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket, szeretetünket a családtagok, barátok, munkatársak iránt.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük