Felfüggeszthető virágtartó pillanatok alatt – videó

A saját készítésű karácsonyi ajándékok mindig is kedvenceim voltak. Jóleső érzés kitalálni minek örülne a másik és a bíbelődés közben is a megajándékozottra gondolni. Szuper ötletet, felfüggeszthető virágtartó készítésének módját bemutató videót hoztam, ami karácsonyig még elkészülhet.

felfüggeszthető virágtartó

Felfüggeszthető virágtartó készítése

Most, hogy a szabadban tartott növényeink egy részét fagymentes helyre kell menekítenünk a teleltetéshez. A balkonnövények téli gondozásához különösen jól jön egy praktikus ötlet, amivel helyet nyerhetünk a lakásban. A bemenekített növények igen nagy teret igényelnek, nem rakhatjuk azokat egymásra. Többnyire a polcok száma is korlátozott, főleg az ablakok közelében, ahol világos van. Már pedig a balkonnövények többsége, főleg a mediterrán származásuak télen is igénylik a fényt, ezért minél világosabb helyet kell találni számukra.

Szerencsére itt a mentő ötlet, a felfüggesztés. 

Nem is gondolnád, milyen egyszerű elkészíteni egy függeszthető virágtartót, amit aztán az ablak közelébe lehet felakasztani, hogy a világosban vészelhessék át a növények a téli hónapokat. 

Ráadásul egy ilyen virágtartó szuper karácsonyi ajándék is lehet, amit egy virágimádó nagy szeretettel fogad. 

Nézd meg a rövid videót és már indulhat is az alkotás! 

Csinálj egyet próbából magadnak, aztán jöhet az ajándéknak szánt darab. Ezután csak azért kell drukkolni, hogy valóban célba találjon a kézműves remek és pont olyan szeretettel fogadják, ahogy mi készítettük.

Függő virágtartó pillanatok alatt saját kezűleg – videó

Простий спосіб зробити підвісне кашпо, не відвідуючи курсів макраме!

Вже немає місця на підвіконні? Що робити?Це відео буде цікаве тим, у кого пеларгонії не вміщаються навіть на підлозі…Використаймо для цього стіни! Що потрібно: міцна шнурівка і ваші умілі ручки. Дивимось відео, робимо кашпо і підвішуємо його до стіни (чи навіть до стелі!)©️всі права захищено. відео захищено авторським правом. поширення без посилання на цю сторінку забороненоAlready no place on the windowsill? What shall I do?This video will be interesting to those who do not fit the pelargonium even on the floor … We will use for this wall! What you need: sturdy lacing and your skillful pens. Watch video, make a pillow and hang it to the wall (or even to the ceiling!)©️all rights reserved. video is copyrighted. Distribution without reference to this page is prohibited

Közzétette: ПЕЛАРГОНіЯ-PELARGON&ME – 2018. június 17., vasárnap

Köszönöm a megosztást!
  •  
  •  
  • 4
  •  
  •  
  •  
  • 4
  •  

Nézd meg ezeket is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük