Trükkös kutyás átverés – áprilisi tréfa videó

Április elseje a nagy átverések napja, ilyenkor kötelező az árpilisi tréfa. Mára egy rendkívüli szivatást bemutató videót hoztam. Az átverés áldoztatai nem emberek, hanem kutyák. Az elkövetők persze itt is emberek és különös álcázással verik át a csont után sóvárgó ebeket. A kutyás átverés pedig olyan jól sikerül, hogy a végén még a kutyusok is fetrengenek. Bár lehet, hogy velünk ellentétben ők nem a röhögéstől.

fehér kutya pózol a kutyás átverés alatt

Áprilisi tréfa

Április elseje a bolondok napja. A bolondozások, a vicces átrázások, az ártatlan tréfálkozások napja. A népszokás szerint az, aki április elsején bedől a tréfának, azaz aki elhiszi a sok bődületes blődséget, akit rá tudnak szedni, az az április bolondja.

Az emberiség életében mindig is fontos volt a vicc, a humor, az egymás ugratása. Az „áprilist járatás”, „április bolondja” szokása is az ókori tavaszkezdő tréfás örömünnepekre vezethető vissza. Magyarországra valószínűleg német közvetítéssel jutott el az április 1-i tréfálkozás hagyománya.

Párszor már én is megosztottam a különböző blogjaimban olyan tartalmakat, amelyekkel megtréfáltam az olvasókat. Itt nézheted meg ezeket:

Instant tulipán
Konyhai tréfák
2021 slágernövényei
A világ legunalmasabb helyei

A különleges szokásról találtam egy versikét is.

Április bolondja – magyar népköltés

Április bolondja
Felment a toronyba,
Megkérdezte: – Hány óra?
Fél tizenkettő;
Bolond ez a kettő.

Trükkös kutyás átverés – videó

A Just for Laughs nevű kanadai humortársulat videóján az ebek a poénkodás elszenvedői. De többet nem is ráulok el, majd rájössz magadtól is.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük