Téged is vár a Női Klub, ahova az okos férfiak is járnak

Tudod-e, hogy működik Magyarországon egy Női Klub, ahol egyedülálló módon 10 éve minden hónapban találkozik 80-150 nő, és ahova az „okos férfiak is Női Klubba járnak”? Most megtudhatod, mert újra megnyitja kapuit a Női Klub 2024. február 22-én, ahol meglepetések sorozatával készülnek a szervezők hónapról-hónapra!

női vállalkozók beszélgetnek

Csak a Nőknek Női Klub programjai

Kovács Magdit, a Csak a Nőknek Női Klub alapítóját idézve: „Ez egy élő, valódi nőkből álló közösség. Immár 10. éve havi rendszerességgel személyesen találkozunk és igazán különleges, színes programokkal várjuk tagjainkat. Az egyes klubnapokat meghatározó szlogen: „Ha anya jól van mindenki jól van!”.

Ebben az összetartó közösség szervezésben egyfajta társadalmi szerepvállalás is megbújik. Itt a nők inspirálják egymást, megosztják tapasztalataikat és támogatják egymást az élet különböző területein. Az év első Női Klubja február 22-én kerül megrendezésre és izgalmas programmal vár Téged is! A tiszta tudat és a táplálék kapcsolata a témánk.”

Fókuszban az egészség- és környezettudatosság

Minden program meghatározó gerince az egészség- és környezettudatosság, valamint ennek gyakorlati megvalósulása.

Pilát Gábor, kapcsolat szakértő inspiráló előadásával a kapcsolatokat segítő és megerősítő stratégiákba nyerhetünk bepillantást. „Nem szeretnék egy angyal szárnyait a hátamra erősítve körbe-körbe repkedni a szobában vagy egy piedesztálra állva szónokolni a párkapcsolatról, már csak azért sem, mert nagyon sok saját hibámból elrontott kapcsolat, sikertelenség és lelki megpróbáltatás után jutottam el ide, ami egy olyan állomás, amit nem tisztem minősíteni, de egy biztos: ma már százszor jobban működtetem az életemet és a kapcsolataimat, mint amikor csak ösztönösen próbálkoztam.” – számolt be előadása témájáról Gábor.

Tóth Enikő, színésznő is ellátogat a Klubba, aki a Játékszín vezető színésznője. Számos nagysikerű előadásban szerepelt már, többek között a Menopauzában is. Sajnos Julia Roberts, Demi Moore, Catheriene Zeta-Jones nem tud részt venni az eseményen, de a magyarhangja igen. Enikő beavat minket a kortalan női lét rejtelmeibe, megtudhatjuk mi a titka a csodálatos külső és belső egyensúlynak, ami belőle árad. Jó példát mutatva, „valódi nőként” megerősíti az oda látogató nőket abban: „Ha anya jól van mindenki jól van!”

Valamint Nemes Mátyás, biogazdával is találkozhatnak, aki 2015-ben elnyerte az „Év biogazdája” címet. Birtokán 50-60 különböző zöldségfajtát termeszt évente ökogazdaként. Mátyás hitvallása így hangzik: „Tiszteletet az égieknek, szeretetet az embereknek, fogadd el önmagad, és szolgáld a Földanya élőlényeit. A szolgálatért cserébe kapsz tiszta táplálékot, a tiszta tápláléktól tiszta gondolatot. Mert elfogadod önmagad, cserébe kapsz testi és lelki egészséget. Embertársaidtól szeretetért szeretetet, s az égiektől a tiszteletért bölcsességet. Sok ember láthatja a célt, de csak a bölcs ember találja meg a hozzá vezető utat.”

Együtt mozdul a Női Klub

Ahogy azt már korábban is említettük a szervezők a 10. évet ünnepelve minden hónapban meglepetésekkel készülnek, jelen esetben a nők és a mozgás irányába szeretnék a „fotel-passzivistákat” kimozdítani. Ennek jegyében együtt mozdul a Női Klub!

Ünnepélyes keretek között az Életem a Sport Egyesület elnök asszonyával, Bata Mónikával együttműködési megállapodást írnak alá! A mozgás eddig is fontos része volt a Klubnak most új szintre emelik az elkötelezettségüket ebbe az irányba.

Az este során további számos izgalmas tevékenységre számíthatnak a résztvevők, köztük egészségügyi mérésekre és kezelésekre, meglepetés vendégekre, ínycsiklandó ízekre és termelői finomságokra, valamint divat és stílustanácsadásra is Stella Nellyvel.

A Klub szervezői szerint: „Programunk jellemzői: belsőséges beszélgetések, vegyszermentes kóstolók, örömre hangoló mozgás és ölelkezés, az „Ízek, Értékek, Élmények…” mottónk jegyében”

Várnak szeretettel eseményükön február 22-én 16.30-tól egy különleges helyszínen az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ „C” épületében (Budapest, Szabolcs u. 33-35, 1135)!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük