Szerencsehozó állati talizmán és amulett figurák

Év elején sokan megfogalmazzák a kívánságaikat, vágyaikat. A szerencsehozó talizmánok, amulettek segíthetnek, hogy könnyebben valóra is tudjuk váltani őket. Ehhez összegyűjtöttem a legnépszerűbb állati talizmán és amulett figurákat.

állati talizmán macska figura

Szerencsehozó állati talizmán és amulett figurák

A talizmán és az amulett bármilyen olyan tárgy, amely varázslatos erővel rendelkezik, és arra tervezték, hogy megvédje, vagy meggyógyítsa azokat a személyeket, akik tulajdonában van vagy viselik. A talizmánok egyaránt lehetnek állati vagy növényi figurák. Ezennel az állati talizmánok és amulettek közül válogattam, de hamarosan jövök majd a növényi szerencsehozó tárgyakkal is.

Bagoly

A bagoly a bölcsesség jelképe. Azoknak érdemes bagolyt figurát tartani vagy viselni, akik szellemileg szeretnének fejlődni. jól jön azoknak is, akik tanulmányokat folytatnak, és abban kívánnak sikereket elérni.

Buldog

A buldog az erő szimbóluma. Nemcsak azoknak ajánlott, akik erejük teljében kívánnak tündökölni, hanem azoknak is, akik valamilyen sportot űznek. Különösen ajánlott versenyzőknek, akik szeretnének sikereket elérni a sportágukban. A csapatsportban játszókat is győzelemre segíti.

Delfin

A delfint már Odüsszeusz is a szerele amulettjének nevezte, de az áldozatképességet és a kemény munkát is jelképezi. Ha valakinek nincs munkája vagy elégedetlen a helyzetével, az delfint amulettet válasszon. Aki a párkapcsolatában szeretne változást, annak érdemes delfinfotót tenni a hálószobájába.

Egyszarvú

Az egyszarvú azoknak ajánlott, akik szexuális vonzerőt szeretnének sugározni. De annak is jó szívvel lehte ajánlani, akinek szerelmi életére az állóvíz jellemző, és ehhez változtatni szeretne.

Elefánt

Az elefánt a nagy szerencse jelképe, de csak akkor, ha az ormánya felfelé mutat. Univerzális talizmán, ami azt jelenti, hogy mindig azon az életterületünkön segít, ahol változtatást szeretnénk. A bölcsességet is szimbolizálja, ami főként a döntéseinkre lehet nagy hatással.

Kígyó

A kígyó a ravaszság és a szexuálitás legrégebbi jelképe. A kígyó formájú gyűrű, amely a farkába harap, a főnixszel egyenértékű. A teljességet, az újjászületést, a halhatatlanságot és a lélek körforgását szimbolizálja.

Macska

Sokan félreismerik a macskát, és babonásan félnek a fekete macska okozta szerencsétlenségtől. Amulettként viszont éppen az ellenkezője igaz. A macska távol tartja a gonosz, irigy, rosszindulatú személyeket.

Malac

A malac kitúrja a szerencsét, főleg a pénzügyeink jobbá válását várhatjuk tőle. Ugyanakkor a termékenységnek is a jelképe, ezért különösen ajánlott azoknak, akik gyermekre vágyakoznak.

Méhecske

Különösen akkor ajánlott méhecskés talizmánt választani, ha nehéznek érezzük az életünket. A méhecske képes túllendíteni a gondokon és segít, hogy az élet napos oldalán sütkérezhessünk.

Pillangó

Betegségből való felépülést, műtéti beavatkozásnál eredményességet jelnet, jó hatással van az immunrendszerre. Ha egy szeretett személy ápolásr szorul, ajándékozzuk meg pillgóval, mert segíti őt a ygógyulásban.

Pók

A pók segítségével elkerülhetjük a megalázó helyzeteket. Távol tartja tőlünk a gonosz, irigy embereket, megakadályozza a féltékenység kialakulását, és segíti a gazdagodást.

Szarvas

Töbszörös a haszna viselőjének. Egyszerre garantál boldog éveket, szerelmet és termékenységet, ami ezúttal nemcsak a gyermeknemzésre értendő, hanem az élet szinte minden területére.

További olvasnivalók a szerencséről

Ősidők óta léteznek praktikák, amelyekkel az emberek megpróbálnak Fortuna kegyeibe férkőzni. Az idők folyamán az egyes növényeket is más-más szimbolikus jelentéssel ruházták fel. Egyesek a gazdagság, a jószerencse, a boldogság megtestesítői lettek, mások az egészséget, a békét és a szerelemet szimbolizálják. Bár garantálni semmit nem tudok, mutatok pár mágikus erejű növényt. Ha a hőn áhított szerencsét nem is hozzák meg, légtisztító és párásító hatásukkal hozzájárulnak egészségünkhöz, jó hangulatunkhoz. Itt vannak a szerencsehozó növények!

A világ nyugati felén úgy tartják, hogy a 13-as szám a legszerencsétlenebb, míg a kínai kultúrában kifejezetten szerencsésnek számít. A továbbiakban arra keresem a választ, hogy mi a 13-as szám jelentése és honnan ered a tizenhármas számhoz tartozó sok vészjósló babona.

Péntek 13 megítélése eléggé megosztó. Vannak, akik rettegnek tőle, mások pedig fittyet hánynak az egészre. De honnan ered a tizenhármas számhoz tartozó sok vészjósló babona és hogy kapcsolódott mindez a péntekhez? Egyáltalán szerencsés vagy szerncsétlen nap a péntek 13? Tudtad, hogy a 13-as számtól való rettegés beteges is lehet, aminek külön neve is van: triszkaidekafóbia?

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük