Milyen előnyei vannak az About You-nak? Kedvezményes kódok és ingyenes visszatérítések

Ki nem ismeri a római divatáruházat? Itt a jelenlegi divat trendek szerint választhat ruhát. És ebben az e-üzletben kedvezményeket is igényelhet. Ma csak azt fogjuk mondani, hogy milyen kedvezményeket és előnyöket kínálunk ebben az üzletben. A PromoKupon portál összeállította nekünk a legérdekesebb listát.

Milyen előnyei vannak az About You-nak? Kedvezményes kódok és ingyenes visszatérítések

Ki nem ismeri a római divatáruházat? Itt a jelenlegi divat trendek szerint választhat ruhát. És ebben az e-üzletben kedvezményeket is igényelhet. Ma csak azt fogjuk mondani, hogy milyen kedvezményeket és előnyöket kínálunk ebben az üzletben. A PromoKupon portál összeállította nekünk a legérdekesebb listát.

modellek about you ruhában

Fashion portrait of two friends posing together. Two stylish female friends standing together and looking at camera. Modern lifestyle.

Értékesítés és szezonális engedmények

Hol keress akciókat és szezonális kedvezményeket az About you-n? Látogasson el a PromoKupon weboldalra, ahol megismerheti az összes jelenlegi kedvezményt. A nők és férfiak eladásait az aktuális események aloldalán találhatja meg. Ugyanakkor megismerheti más látnivalókat, például a hírességek ruháit.

Hogyan működik az ingyenes szállítás és a visszaküldés?

Az About You legnagyobb előnye az ingyenes szállítás. A választott ruhát kézbesítik és nem kell fizetni érte. Általában legalább 1000 ft-ot fizetne a szállításért. De ez még nem minden. A visszatérések szintén ingyenesek. Tehát nem kell aggódnia, hogy nem jó a méret és el kell adnia egy darabot. Egyszerűen csak becsomagolja és ingyenesen vissza küldi.

20% kedvezmény kód? Bárki megszerezheti

De még mindig leginkább érdekli a kedvezmények. Hogyan lehet még olcsóbban megszerezni ezeket a szép darabokat az About You-n? Van egy trükkünk az Ön számára, amelynek köszönhetően mindenki kedvezményt kaphat.

És miről van szó? Csak iratkozz fel a hírlevélre. Az About You webhely alján található egy nagy, nem törölhető mező az e-mailek beviteléhez. Mivel az első e-mailek az ABout you-tól érkeznek, kapsz egy kupont 20% -os engedményre. És a szokásos módon bármikor leiratkozhat a hírlevelről.

Hogyan működik az About You külföldön?

Az ABout You egy Németországból származó márka, amelynek székhelye Hamburgban található. Fokozatosan elterjedt más európai országokban, például Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Magyarországon és Romániában. 2018-ban a társaság az ötödik legnagyobb online divatkereskedő volt.

(X) A cikk megjelenését az About You támogatta. Köszönöm a megkeresést és az együttműködést!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük