Második tízmilliószoros nap 2021-ben

Ma van a második tízmilliószoros nap 2021-ben. Május 26-án és a további három hasonló napon minden gondolat, legyen az pozitív vagy negatív, tízmilliószoros erővel hat. Használd ki az erejét! Egy ellazulós videóval segítem a ráhangolódást.

Második tízmilliószoros nap 2021-ben

A tibetiek hite szerint minden évben négy olyan ünnepnap van, amikor minden gondolat és cselekedet tízmilliószoros erővel hat. A négy kitüntetett napon pozitív, fejlődésedet elősegítő gondolatokkal tudod az életed a vágyott irányba fordítani.

Ezek a napok a buddhista vallás legnagyobb ünnepnapjai, közös jellemzőjük, Buddha fejlődésének állomásaihoz és megvilágosodásához kapcsolódnak. Nagy Buddha-napoknak vagy Buddha emléknapoknak is hívják őket. Dátumukat a tibeti holdnaptár alapján határozzák meg, minden évben

  • az első holdhó 15.,
  • a negyedik holdhó 15.,
  • a hatodik holdhó 4.,
  • a kilencedik holdhó 22. napján ünneplik.

A tibeti naptár a Hold járására épül.

2021-ben február 27-re esett ez első Buddha-nap.

Május 26-án a van a második tízmilliószoros nap, vagyis a Saka Dawa Düchen.  Ezen a napon Shakyamuni Buddha megvilágosodását és a parinirvánát (önálló fény teljes kialvása – lélekben való megállapodás) ünneplik.

További tízmilliószoros napok 2021-ben:

  • 2021. július 14.
  • 2021. október 27.

Koncentráljunk a jóra, és hagyjuk, hogy még több jót szüljön!

Lótusz virágzás Szegeden – videó

A Szegedi Füvészkertben található hazánk legnagyobb lótuszos tava, az ott készült videóval kívánom, hogy ez a nap valóban azt hozza el számodra, amit szeretnél.

https://youtu.be/R0STnHJihoc

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük