Ma van az első tízmilliószoros nap 2021-ben

Február 27-én van az első első tízmilliószoros nap 2021-ben. Ezen a napon és a további három hasonló napon minden gondolat, legyen az pozitív vagy negatív, tízmilliószoros erővel hat.

első tízmilliószoros nap 2021-ben

Első tízmilliószoros nap 2021-ben

A 10 milliószoros napok a buddhizmusból erednek, de energiái azokra is hatnak, akik nem buddhisták.

Az 1. tízmilliószoros nap: Chötrül Düchen – A vajmécsesek, csodák ünnepe
Az első 10 milliószoros nap az első holdhónap 15. napja (általában februárra vagy márciusra esik). Ezen a jelentőségteljes napon a tibetiek jakvajból készült gyertyákat készítenek. Ezt meggyújtva emlékeznek Buddha csodálatos tetteire, melyeket 15 napon keresztül mutatott be tanítványai hitének megerősítése érdekében.

Buddha idézetek

Belül keressétek a fényt, önmagatokban leljetek menedéket! Vezéreljen az igazság, mint fény a sötétben, mert az lehet csak menedéktek! Magatokban, ne másban higgyetek!

Létünk olyan, mint a vonuló őszi felhők,
A lényeg születését és halálát látni olyan, mint egy tánc látványa,
Egy emberöltő annyi, mint egy fényvillanás az égen,
Úgy elsuhan, mint a hegyi patak a meredek hegyoldalon.

Ne higgy vakon abban, amit mondanak. Ne azért hidd a szavaimat, mert más meggyőzött felőlük. Ne higgy mindent, amit másoktól látsz, hallssz vagy olvasol, legyen szó nagy tekintélyű személyről, vezetőről vagy vallásos szövegről. Ne csak az ésszerűségre, sem pedig az elmélkedésre alapozz. Ne hagyd figyelmen kívül saját hatalmadat és ne kövess vakon másokat. Ez az út csak illúziókhoz vezet téged. Találd meg te saját magad, ami az igaz, ami a valóság.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük