Így lesz praktikus kerti kötény megunt farmerből

Nagy híve vagyok az újrahasznosításnak. Szeretem ha egy megunt vagy funkcióját vesztett tárgy nem a szemétdombon végzi, hanem új értelmet nyerve tovább szolgálja mindennapjaimat. Most az szeretném bemutatni, hogy lehet praktikus kerti kötény megunt farmerből egyszerű praktikával.

kerti kötény a megunt farmerből

Így lesz praktikus kerti kötény a megunt farmerből

Amikor az időjárás nem kedvez a kerti munkáknak, akkor több praktikus elfoglaltáságot is találhatunk, amellyel segíthetjük a későbbi kertészkedést. Mutattam már, hogy festheted át a virágládákat egyszerűen, vagy hogy készíthetsz felfüggeszthető virágtartót pillanatok alatt. Ideje egy kötényt is készíteni.

Bár a kötény nem tartozik egy hobbi kertész nélkülözhetetlen tartozékai közé, nagyon jó szolgálatot tehet. A kötényzsebben a kisebb szerszámokat mindig kézközelben tudhatjuk. Magvetésnél vagy a termés betakarításánál is jól jön egy kis bugyor, amibe berakhatjuk a kellékeket, munkánk gyümölcsét.

Mindemellett a kötény arra is jó, hogy védje a ruházatunkat a bepiszkolódástól. De nem is dicsőítem tovább, inkább megmutatom, hogy tudsz a megunt farmeredből pár perc alatt praktikus kerti kötényt varázsolni.

Félre a kifogásokkal! Ehhez nem kell varrónői tudással rendelkezni, sőt még varrógép sem kell. Csupán egy megunt farmerre és egy ollóra lesz szükséged a mutatványhoz.

Szerintem ettől Te is kedvet kapsz a régi farmered újrahasznosításához.

Nézd meg a videót!

Ne sokat habozz! Elő a régi farmerrel és induljon az új élete!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük