Esküvő kiállítás rendhagyó helyszínen, a Folly Arborétumban

Felmérések szerint karácsonykor és Valentin-napon történik a legtöbb lánykérés hazánkban. Aztán kezdetét veszi egy őrült feladat, az ideális esküvői helyszín megtalálása. A Balaton-felvidék csodálatos édenkertje a Folly Arborétum 2022. február 20-án esküvő kiállítással igyekszik megkönnyíteni a házasulandók dolgát. A rendezvényen lehetőséget biztosítanak az esküvőt tervezőknek, hogy megismerkedjenek a gyönyőrű helyszínnel, az általuk kínált esküvői menüajánlattal, a szertartás helyszínekkel, a kapcsolódó szolgáltatásokkal és a Folly esküvők egyedülálló hangulatával.

Fotó: Molnár Dávid, Soulmades fotóstúdió

Esküvő kiállítás a Folly Arborétumban

A kiadott sajtóközlemény szerint a Folly büszke rá, hogy évről évre egyre több pár választja az arborétumot házasságkötésük helyszínéül. A 117 éves, badacsonyörsi arborétum egyedi hangulatú menyegzőknek ad otthont. Polgári és egyházi szertartásokat egyaránt lehet tartani a kertben, továbbá esküvői ebédnek, vacsorának is szívesen biztosít helyet az arborétum étterme.

2022.02.20-án a Folly Esküvő kiállításán az érdeklődők megnézhetik a szertartáshelyszíneket, a kapcsolódó szolgáltatásokat, feltehetik kérdéseiket és megkóstolhatják az esküvői menüsort.

Esküvő kiállítás a Folly Arborétumban
Fotó: Folly Arborétum

Folly nyíltnap programja

Az érdeklődőket másfélórás időközönként tudjuk fogadni az alábbi beosztásban:
– 10:00-11:30
– 12:00-13:30
– 13:30-15:00
– 15:00-16:30.

Az adott időpontokban lehetőséget biztosítunk a személyes egyeztetésre, személyre szabott ajánlat összeállítására, dátumfoglalásra is.

Kedvezményes részvételi díj: 7.900 Ft/fő, amely tartalmazza az arborétumi látogatást, a kiállításon történő részvételt, a helyszínbejárást, illetve az esküvői menü végig kóstolását. A befizetett részvételi díj a Follyban tartandó esküvő foglalójából jóváírásra kerül.

Menüsor:
– zöldségkrémleves
– húsleves
– vegán körözött, kenyér
– kacsamáj terrine, hagymalekvár, kalács
– sertéstarja, erdei gombamártás
– kacsacomb, káposztakrém
– zöldséges árparizottó
– fogasfilé kárpáti módra
– esküvői torta és sütemény
– 3 x 0,5 dl Folly bor | szörp

További információ és jelentkezés a Folly honlapján.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük