Kedvenc virágod megmondja, milyen vagy szívügyekben

Az ezoteria szakértői úgy tartják, hogy akár egy szál virág is elárulhatja, hogy milyen vagy szívügyekben. De vajon tényleg mindent elmond a kedvenc virágod, arról, hogy milyen vagy a szerelemben és más emberi kapcsolatokban? Válaszd ki kedvenc virágod és győződj meg róla magad! Tudd meg, milyen vagy szívügyekben!

színes virágcsokor

A választott virág elárulja, miylen vagy szívügyekben

A virágok üzenetét évszázadok óta kutató virágnyelv napjainkra egy kicsit háttérbe szorult. Ideje megnézni mit üzennek a virágok a szívügyekben.

Válaszd ki, hogy az alábbi virágok közül melyiket kapnád szívesen ajándékba, majd olvasd el, miylen vonások állhatnak a döntésed mögött!

Ibolya

illatos kék ibolya

A titokzatosság virága értékes, szeretreméltó személyt rejt. A szenvedélyes személyiség féltve őrzi belső világát, ha kell harciasen megvédi azt a kíváncsiskodóktól. Érdekli a misztika, az ezoteria, a mágia, minden, ami a szemnek láthatatlan.

A szerelem terén szélsőségesek lehetnek az érzelmei, a párkapcsolatot gyakran játéknak, kihívásnak fogja fel.

Margaréta

margareta

A margarétát választó személynek lebilincselő a stílusa, brilliáns a humora, amelyekkel mindenkit lefegyverez. Érzéki, ugyanakkor érzelmes típus. Ez utóbbit sokszor palástolni igyekszik, mert mindennél jobban fél a kudarctól, a csalódástól.

Sérelmeit sokáig képes magában tartani, ám amikor betelik a pohár, vulkánként tör ki belőle a az elégedetlenség és a fájdalom.

Napraforgó

Ágh István: Virágosat álmodtam

A napraforgóra voksoló személy örök optimista. Bárhol, bármiylen szituációban képes megtalálni a boldogságot. Könnyen barátkozik, természtesen nyílt és őszinte. Akár egy palotába, akár egy kunyhóba veti a sors, folyton az élet napos oldalán jár. Lendülete a szerelemben is hatalmas vonzerőt jelent.

Nárcisz

A nárciszt preferáló személy számára a szabadság a legfontosabb, kedvenc jelszava: élni és élni hagyni. Nem viseli el, ha bármiben korlátozza a partnere, de maga sem törkszik arra, hogy bárki felett uralkodjon. Szerelmi életében épp ezért nem a mindenáron való ragaszkodás jellemzi. Ha úgy érzi, hogy a párja átlépett egy bizonyos határon, azonnal tovább is áll.

Olyan partnerrel a legboldogabb, aki hagyja szárnyalni, és nem akarja birtokolni.

Nőszirom

nőszirom

A nőszirom kedvelőt hatalmas adag energiával és különlegsen erős intuícióval áldották meg az égiek. Gyakran előre megérez eseményeket, és néha szinte olvas az ismerősei gondolataiban. Szerelmi életében a jelszava: csak unalmas ne lehyen.

Orchidea

Az orchideát választó személyt a sors rendkívüli intellektussal és logikával áldotta meg. Független, okos és törekvő, aki minden eszközzel az álmai megvalósításán dolgozik, nem ismer lehetetlent. Maximalizmusa néha visszaüt, nehezen tudja elnegedni és kipihenni magát, és ez a szívügyekben is visszaköszön.

A hagyományos feleség- és anyaszerepet nem érzi sajátjának, de azért megtalálja a boldogságot a szerelemben, ha hagyja a párját is érvényesülni.

Rózsa

rózsa

A rózsát választó személy örök romantikus, igazi mesebeli hercegnő, aki mélyen hisz a az érzelmek szentségében. Nagyon családcentrikus, már gyerekkorában is a hagyomáynos női szerperől, gyönyörű esküvőről, sok gyerekről álmodozott.

Szeretteit körömszakadtáig védi, és bátran kiáll mellettük, ha kell.

Szegfű

szegfű

A szegfűt választó barátságos, szelíd ember. Nem kedveli a kalandokat, a hirtelen változásokat. Szerelmi téren is konzervatív, a flörtök helyett mély kapcsolatra, érzelmi biztonságra vágyik. Partnerétől elsősorban megértést vár, akkor érzi jól magát, ha a társa a szó szoros értelmében lelki társ.

Tulipán

színes tulipánok csokorban

A tulipánt választó személy melegszívű, nem csoda, hogy népes baráti kör veszi körül. Nem irigy mások sikereire, szívből tud másokkal együtt örülni. Lelkesedése gyakran a többieket is magával ragadja. Szívesen segít mások álmainak megvalósításában, ünzetlenségében gyakran megfeledkezik a saját boldogságáról. Előfordul, hogy nem meri kimutatni érzéseit.

Na, mi a véleményed? Mennyire találtad magadra nézve jellemzőnek a leírtakat?

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük