Kaktusz kiállításra hív a Füvészkert

A tavalyi kényszerű kihagyás után az idén ismét lesz tavaszi kaktusz kiállítás a budapesti Füvészkertben! Az 2021. május 28 és 30 között megrendelésre kerülő kiállításon Mexikó kietlen szikláinak szúrós szépségei kerülnek középpontba. Olvass tovább, és nyerd meg az 5 darab páros belépőjegy egyikét.

kaktusz kiállítás

A legvadabb tövisű kaktuszok: A Ferocactus nemzetség, ez a címe a Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete szervezésében, az ELTE Füvészkertben május 28-30 között megrendezésre kerülő Tavaszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásárnak.

Hazánkban is kedveltek a színes tövisű, bizarr megjelenésű Hordókaktuszok melyek dísznövénynek sem utolsók , ezért az idei tavaszi országos kiállításunk fókuszába helyeztük ezeket az érdekes növényeket.
Kiállításunkon a nemzetség tucatnyi faja gyönyörű, horgas tövisekkel, termetes testükkel várja látogatóinkat, mindezek mellett természetesen további látványos kaktusz és pozsgásnövény érdekességeket is kínálunk az ország minden részéről érkező kaktuszgyűjtők különleges növény anyagának bemutatásával.

Lehetőség lesz növények vásárlására, a gyermekekről sem feledkezünk meg, szeretettel várjuk őket kézműves foglalkoztatónkba szombat és vasárnap.
Időpont: 2021. május 28-30-ig.
Nyitva tartás: 9-17 óráig.
Cím: 1083 Budapest, Illés u. 25.
További információ: https://www.kaktuszgyujtok.hu/
A rendezvényt az érvényes járványügyi intézkedések betartásával tartjuk meg. – írják a közleményben.

Nyerd meg a belépőjegyed!

A feltett kérdésre helyesen válaszolók között 5 db páros belépőjegyet sorsolok ki. A játék 2021. május 25-én 21.59-kor zárul. A nyerteseket az általuk megadott email címen értesítem és nevüket a Balkonada.hu oldalon is megjelenítem.

Kaktusz kiállítás 2018 videón

https://youtu.be/WT3NoQc_gN4?rel=0

2019-es kiállítás videón

https://youtu.be/DhEedhHOLdg?rel=0

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük