Jelképek, kabalák, amulettek, talizmánok …

Csodavárás közben hajlamosak vagyunk valami rajtunk kívülálló, misztikus tárgytól, dologtól várni a megváltást. A csoda reményével kecsegtető jelképek, kabalák, amulettek, talizmánok sora pedig szinte végtelen. Előzőleg írtam már állati amulettekről és varázserejű növényekről is, de akkor olyan fontos szerencsehozó tárgyak is kimaradtak, mint például a patkó vagy a pocakos Buddha szobor. Most mindezeket is pótolom.

Buddha

Jelképek, kabalák, amulettek, talizmánok

Patkó

A patkó a siker, az éles séz és a józanság szimbóluma. Érdemes a bejárati ajtón vagy ajtónál elhelyezni. Ezzel hívjuk be a szerncsét az otthonunkba, és ettől kezdve csupa jó dolog történik majd.

Pocakos Buddha

Különösen egzisztenciális területeken érhetünk el fantasztikus sikereket a pocakos Buddha segítségével. Erős védelmet jelent, megóv bennünket az anyagi bajoktól. örömöt és boldogságot hoz az életünkbe, a szürke hétköznapokba.

Sárkány

A sárkány a kínai asztrológiában a víz erejének és az életnek a jelképe. A víz pedig az érzelmek jelölője, ezért akik elsősorban arra vágynak, hogy a lelkük kiegyensúlyozott legyen, azok szerezzék be ezt a talizmánt.

Szerencsehozó amulettek, talizmánok

Év elején sokan megfogalmazzák a kívánságaikat, vágyaikat. A szerencsehozó talizmánok, amulettek segíthetnek, hogy könnyebben valóra is tudjuk váltani őket. Ehhez összegyűjtöttem a legnépszerűbb állati talizmán és amulett figurákat.

Varázserejű növényi amulettek

Őseink hittek abban, hogy bizonyos növények varázserővel rendelkeznek. A lóheréről mindenki tudja, hogy a szerencse szimbóluma. De mi a helyzet a levendulával vagy a fokhagymával? Azoktól mit várhatunk? Máris mutatom, itt vannak a varázserejű növényi amulettek!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük