Attraction győzelme a Britain’s Got Talentben

Honfitársaink külföldön elért sikereire évekkel később is büszkén emlékezünk. Az Attraction Látványszínház 2013-as győztes előadása a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsorban még ennyi év után is megdobogtatja a szíveket a világ minden pontján. Hát még nekünk, magyaroknak. Ugye te is emlékszel még a  látványos produkcióra és szívesen nézed újra időnként? Segítek! Mutatom, milyen volt az Attraction fergeteges és feledhetetlen produkciója a Britain’s Got Talentben!

Attraction a Britain’s Got Talentben

Attraction Látványszínház

Az Attraction Látványszínházat 2004-ben, A Csillag születik című műsorban láthattuk először. Formabontó előadásuk miatt sokan a szívükbe zárták az ügyes és lelkes táncművészeket. A valódi népszerűséget és elismerést az angol tehetségkutató, a Britain’s Got Talent 2013 megnyerése hozta el számukra. Az előadásuk után csodálta és megismerte őket az egész világ. Külföldi fellépéseik megszaporodtak, szinte a világ minden csücskén megfordultak már.

A műsor 11 szereplője közül Ők kapták a legtöbb közönségszavazatot és első külföldi csapatként meg is nyerték a versenyt. Ezután az a megtiszteltetés érte őket, hogy előadhatták produkciójukat az angol királyi család előtt is. II. Erzsébet könnyes szemmel fogadta a nem minden napi előadást.

A társulat csupán 12 főből áll, akik közt vannak kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hiphop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök is.

A magyar csapat produkciója a Britain’s Got Talentben

Attraction Látványszínház előadása a Britain’s Got Talent döntőjében – videó

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük