II. Erzsébet és Paddington maci – videó

A 2022. szeptember 08-án 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynőt Nagy-Britannia mellett az egész világ gyászolja. Magam részéről egy három hónappal ezelőtt készített videóval tisztelgek a több mint 70 évig uralkodó királynő előtt. Nézd meg Te is II. Erzsébet és Paddington maci buckingham-palotai teázásáról készült bájos és humoros videót.

II. Erzsébet és Paddington maci

II. Erzsébet és Paddington maci teázása

II. Erzsébet az Egyesült Királyság leghosszabb ideig hivatalban lévő uralkodója volt, több mint 70 évig uralkodott. A köztiszteletben álló királynő nemcsak Nagy-Britanniában uralkodott, összesen 15 ország -köztük Kanada, Ausztrália és Újzéland élén – állt. II. Erzsébet kedvenc nyári lakjában, a skóciai Balmoral kastélyban hajtotta örök álomra fejét. Utódja legidősebb fia, Károly lesz, aki III. Károly néven foglalja el a trónt.

II. Erzsébet 1952 óta viselte a koronát. Beiktatásának napjára emlékezve 2022 júliusában nagyszabású Platina Jubileum partit tartottak. Ekkor vetítette le a BBC azt a videó is, amiben a királynő a Buckingham-palotában látta vendégül Paddingtont, az angol mesehőst.

A Paddington egy 2014-es élőszereplős animációs vígjáték, amelyet Paul King írt és rendezett. King és Hamish McColl történetéből fejlesztették ki, amely a Michael Bond által megalkotott Paddington Bear történetein alapult.

A videóban Paddington maci és a brit uralkodó a fényűző királyi palotájában teázgat. Paddington az ötórai tea mellé süteményt is kapott. Aztán csinált egy kis felfordulást is, amiért cserébe felajánlotta kalapjából a királynőnek „vészhelyzetre tartogatott” narancslekváros szendvicsét.

Az uralkodó ezt udvariasan visszautasította. Majd megmutatta, hogy az Ő táskájában is lapul mindig a marmaládés szendvics.

Az uzsonna befejeztével Paddington köszönetet mondott II. Erzsébetnek az elmúlt hét évtizedért, majd a Queen We Will Rock You slágerével megkezdődött a nagyszabású záróünnepség.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük