A templomba is jutottak virágok

Mai mosolyvirág sztorink egyben egy köszönetnyilvánítás is azoknak a nagykereskedőknek, kertészeteknek, akik ingyen és kedvezményes virágokkal segítették a virágüzleteket, hogy sikeres legyen a Virágot egy mosolyért! 2016 nap.

A templomba is jutottak virágok

A Virágot egy mosolyért! 2016 napon a hatalmas összefogásnak köszönhetően rengeteg virág varázsolt mosolyt az arcokra. Hazánk legnagyobb nagykereskedői virágpiaca, a Flora Hungária és Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete (VVVMSZE) is a rendezvény mögé állt. Hathatós közreműködésük azt eredményezte, hogy rengeteg nagykereskedő, kertészet, viszonteleadó ajánlott fel ingyen és kedvezményes virágokat. A több millió forint értékű virág óriási segítség volt a virágüzleteknek, hogy még több virágcsokrot helyezhessenek ki.

A gyáli Szabó-Majlik Éva, a Ceffa virág virágkötője a rengeteg ajándék virág láttán rögtön eldöntötte, hogy a csodálatos fehér kardvirágok egy részét a helyi templom bejáratához helyezi el. Délután, amikor a virágok második körös kihelyezésére indult, megnézte, hogy a reggeli virágok ott vannak-e még, ahova kitette azokat vagy gazdára találtak-e már. A templomnál örömmel konstatálta, hogy a fehér kardvirágok már bent a templomban, az oltár előtt díszelegnek.

Köszönjük a történetet Szabó-Majlik Évának, a Ceffa virág tulajdonosának és virágkötőjének.

Amikor belevágtunk a Virágot egy mosolyért akció megvalósításába, akkor azzal a hittel tettük, sok embernek fogunk örömet szerezni. A renedezvény sikere azonban minden reményünket felülmúlta. Köszönjük!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük