Srác, aki három csokrot szedett össze

Három csokrot szedett össze a srác mondattal kezdődik mosolyvirág sztorink. Akár ítélkezhetnénk is a fiatalember kapzsiságán. De nem, Ő nem magának vadászta a csokrokat. Egyet az édesanyjának, kettőt pedig idős szomszédasszonyoknak ajándékozott. Olvass tovább és megtudod, a szomszéd nénik mivel hálálták meg az önzetlenséget! 

srác

Három csokrot szedett össze, hogy aztán továbbadja

„Van egy srác Kovács Balázsnak hívják. Ő jártában-keltében 3 db csokrot szedett össze a faluban. Először kiakadtam rajta, és mivel jóban vagyunk ráírtam a facen privátban hogy mégis miért. És átküldött 3 képet. Egyet az anyukájának adott, a másik kettőt a szomszéd néniknek ajándékozta oda, azoknak akiktől sokmindent kapott már. Nagyon megörültem neki hogy ilyen lovagias a Balázs (nem mellesleg önkéntes tűzoltó). Azon a héten szombaton felhívták a figyelmemet hogy egy újság (Kisalföld) sms rovatában szerepel a nevem. Hazaszaladtam, és hát a két néni Jutka és Edit néni az újság hasábjain keresztül köszönte meg nekem és a Balázsnak a csokrokat. Hát nagyon jól esett, el kell hogy mondjam. Ja,és nem mellesleg hány mai fiatal fiúnak jut eszébe csokrot találni a szomszéd néniknek?

srác1
srác2

Köszönjük a szívet melengető történetet!

Frézia Virág- és Ajándékbolt Győrszemere

Továbbra is várjuk a legszerethetőbb mosolyvirág történetet. Várjuk az érdekes, megható, vicces vagy bármilyen szempontból különleges elbeszéléseket. Legyen tiéd a legjobb sztori!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük