A legfiatalabb virágcsokor megtaláló

Minden bizonnyal sikerült megtalálni a legfiatalabb virágcsokor vadászt. A péceli orvosi rendelőhöz kihelyezett virágcsokrot egy mosolygós anyuka találta meg karjában a pár hetes picijével. A Virágot egy mosolyért akció szervezőgárdája nevében is gratulálunk a szerencsés virágcsokor megtaláló anyukának és gyermekének!

A legfiatalabb virágcsokor megtaláló

„A péceli orvosi rendelőnél elhelyezett virágcsokornak nem sokáig kellett árválkodnia. Az ajtó közelében lévő csokrot hamar észre vette az ajtón kilépő anyuka, aki pár hetes kisbabájával ellenőrzésen járt anyuka. Nem hallott még a Virágot egy mosolyért! kezdeményezésről, ezért egy kicsit gyanakvóan nézte a virágokat és a melléjük tűzött papírt. Elolvasva a szöveget azonban rögtön egyértelművé vált számára, hogy Ő egy szerencsés nyertes, aki hazaviheti a virágokat. A nagyobbik kislány nem igazán értette mi tröténik, csak állt tágra nyitott szemekkel. Számunkra nagy öröm volt, hogy olyanokhoz került a virágcsokor, akik többször megfordultak már üzletünkben. Pár éve, amikor az esküvői dekorációjukat készítettük, nem is sejtettük, hogy az idénre már megérkezik a második baba is. Örülünk, hogy a virágcsokrunk ilyen jó helyre került és ezzel köszönthettük a második gyermek érkezését.”

Köszönjük a kedves történetet a péceli Pipacs Virágbolt, Ajándéküzlet és Kézműves Alkotóműhely csapatának!

https://www.facebook.com/pipacsviragbolt/

https://www.novenyvilag.hu/

Mi másért, ha nem az ilye történetekért érdemes hónapon át készülni, hogy azon az egy mosoly napon az ország nagyobbik fele vidám legyen

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

2 hozzászólás

  1. Vinczen Józsefné szerint:

    Micimackó a szeretetre, és emberségre, egymással való törődésre tanit bennünket! Jó lenne megfogadni a tanácsokat, mert napjainkban sajnos egyre kevésbé jellemzők ezek a tulajdonságok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük