Jól sikerült titkolózás

Mosolyvirág sztorink egy félreértés miatt lett érdekes. A virágokat kihelyező nem akarta felfedni kilétét, de abban reménykedett, hogy a megajándékozott visszajelez majd a Virágot egy mosolyért központi Facebook oldalára, ezért annak elérhetőségét tüntette fel a kártyára. Jött is a mosolygós visszajelzés és a köszönet. És ebből kiderült a félreértés.

Jól sikerült titkolózás

„Szeretek meglepetéseket okozni és titokban tenni jót. Vallom, hogy a tett a lényeg és nem az, hogy ki hajtotta végre. Sokat hezitáltam, hogy megosszam-e a történetet, hisz ezzel leleplezem magam. Végül úgy döntöttem, hogy csak leírom. Egyáltalán nem biztos, hogy az érintett is olvasni fogja, s ha igen, talán akkor sem haragszik meg. 🙂

Nekem nincs virágüzletem, de nagyon jó kezdeményezésnek tartom a Virágot egy mosolyért napot, ezért úgy döntöttem, hogy én is megajándékozok pár embert virágokkal. A virágokat édesanyám kertjében szedtem, pl. a képen látható hortenzia bokorról és a többségét közterületre tettem ki. A kísérőkártyára csak a központi Facebook oldal elérhetőségét tüntettem fel, se a nevem, se a saját oldalaim elérhetősége nem volt rajta.

Tudtam, hogy az egyik volt kolléganőm már tavaly is nagyon szeretet volna virágokat találni, de hiába járták az utcákat az unokáival, nem jártak szerencsével. Gondoltam megérdemli, hogy az idén ne maradjon hoppon, azért vittem neki egy sárga érdeslevelű napszem és egy rózsaszín hortenzia csokrot. Persze mindezt titokban. Az autóval az utca másik végén áltam meg, ne hogy feltűnjön, ha megáll a ház előtt egy autó. A házhoz érve a kerítésre raktam a csokrokat és az volt az elképzelésem, hogy megnyomom a csengőt és elfutok. A csengőt viszont nem találtam. Reméltem, hogy otthon vannak és csak észreveszik majd a virágokat így is.

Este örömmel láttam a volt kolléganő fotóját a Facebookon. Leírta, hogy már épp lemondott róla, hogy az idén talál virágokat és pont ez a fajta hortenzia a kedvence. És végül szépen megköszönte a virágokat a szomszéd utcában lévő virágüzletnek. 🙂 Biztos vagyok benne, hogy az említett virágüzlet szebb virágcsokrokat helyezett ki és remélem nem sértődtek meg, hogy nekik tulajdonították a kertben szedett virágaimat. Örültem, hogy nem buktam le és célba értek a virágok. Nagyon jó érzés volt adni és a titkolózás számomra még izgalmasabbá, emlékezetesebbé tette ezt a napot. Várom a jövő évi virágajándékozást. Már vannak újabb ötleteim! ”

rózsaszín hortenzia

Köszönjük a sztorit Nagy Jucónak, a Balkonada.hu szerzőjének!

https://www.facebook.com/balkonada/

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük