Pindroch Csaba színházi műsora vacsorával

Egy igazán kellemes nyár esti programot ajánlok a figyelmedbe most, hogy már oltási igazolás sem kell ahhoz, hogy színházba és étterembe menjünk. Pindroch Csaba vacsorával egybekötött színházi műsora egyszerre nyújt gasztronómiai és színházi élményt.

Pindroch Csaba színházi műsora vacsorával

Pindroch Csaba színházi műsora vacsorával

A színházi és filmes szerepeiről egyaránt ismert és népszerű Pindroch Csaba Veresegyházon Katlan Tóni Kultúrkonyhájában ad önálló estet 2021. július 7-én.

Vacsora és színház jó párosítás. Persze csak egymás után. Attól nem kell tartanod, hogy kanálcsörgés vagy csámcsogás elvonja a figyelmed a színházi élménytől, az előadás ugyanis a vacsora után kezdődik.

Pindroch Csaba újra eljön hozzánk és egy estére színházzá varázsolja az éttermet.
Sebestyén Elemér: „Segítség megnősültem!” című, 75 perces, egyszemélyes vígjátékát adja elő, amit egy fantasztikus vacsora előz meg!
Csaba visszajáró vendég, tiszteletbeli szakácsunk és szinte családtag nálunk. Ez már önmagában is hatalmas boldogság nekünk. Most viszont kivételesen nem főz – ezt szakácsainkra hagyja – viszont egy megunhatatlan, zseniális darabbal szórakoztat majd bennünket!
Az előadás előtt Somlai Tamás séfünk által megálmodott vacsorával várunk titeket az étteremben 18.00 – 19.45 között. Háromféle előételből kétféle levesből, ötféle főételből és háromféle desszertből válogathattok majd büféasztalunkról, akár minden ételt végig kóstolhattok, ha bírjátok! 😉 Étkezés a 18.00-19.45 közötti időintervallumban tetszés szerint. – olvasható Katlan Tóni honlapján.

🎭 Az előadás 2021. július 7-én 19.45-kor kezdődik.

💳 Ár: 12 500 Ft/fő ami magába foglalja az ételek és a jegy árát is.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük