Legolvasottabb bejegyzések 2021-ben

Az év eleje a számvetéseké, a visszatekinteseké. Nem tagadom, hogy ilyenkor én is megvizsgálom, hogy teljesítettek a blogjaim és az egyes bejegyzéseim. Legolvasottabb bejegyzések 2021-es listája segít abban, hogy kitaláljam, milyen tartalmakat olvasnátok szívesen 2022-ben. 

Legolvasottabb bejegyzések 2021-ben

Legolvasottabb bejegyzések 2021-ben

2021-ben az év mindegyik napján megjelentettem legalább egy vadonat új tartalmat, volt, amikor kettőt is. Így a 2016-ban indított oldalon már több mint 700 olvasnivaló várja az olvasókat. Ebből több mint háromszáz a híres emberektől származó versek vagy idézetk száma.

Ahogy az indítás óta minden évben, tavaly is nőtt a blog olvasottsága, népszerűsége. Igen nagy öröm számomra, hogy havonta 30-40.000 ember kíváncsi az itt megjelent tartalmakra.

A 10-es listát a legolvasottabb cikktől hátrafelé haladva teszem közzé. A képre kattintva eléred és elolvashatod az adott cikket.

Májuskosár

Házassági évfordulók virágai

Adventi gyertyák jelentése

Virágok szimbólikus jelentése O-ZS-ig

Mikor van szökőév

Anyakönyvezhető női nevek virágokból

Grincsfa jelentése: szerethető karácsonyi dekoráció

Soha ne légy szomorú

Tulipán szimbólumrendszere

Névnapi versek, köszöntők

Nagyon köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel!

Végezetül engedd meg, hogy felhívjam a figyelmed a bloghoz kapcsolódó hírlevélre is. A listára feliratkozók havonta 8-10 alkalommal kapnak növényápolási tanácsokat, kitűnő recepteket és érdekességeket tartalmazó emailt.

Ha Te sem szeretnél kimaradni ebből az ingyenes lehetőségből, kattints az alábbi linkre és iratkozz fel a Balkonada hírlevélre.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük