Karácsonyi kerti dekoráció ötletek

A természet ezer csodát rejt még a szürkének tartott karácsony előtti időszakban is. Csak egy csöppnyi képzelőerő kell ahhoz, hogy meglássuk a lehetőséget egy letört, vagy levágott faágban, egy göcsörtös fadarabban. Egy kis kreatívitással egyszerűen átlényegülhetnek és látványos kerti dekoráció válhat belőlük. Ha eddig nem volt ötleted, olvasóink saját készítésű ünnepi dekorációi garantáltan beindítják a fantáziád. Inspirálódj és legyen neked is karácsonyi dekorációd a kertedben!

Karácsonyi kerti dekoráció ötletek

Ha már kert, a karácsonyi dekorációkhoz érdemes a kert növényeit felhasználni valamilyen formában. Jöjjenek a legjobb kerti ötletek fából!

A természet ezer csodájának felfedezéséhez és a benne rejlő lehetőségek kiaknázásához csak némi fantázia szükséges. Ha képesek vagyunk meglátni a lehetőséget egy letört, vagy levágott faágban, nyert ügyünk van.

Egy göcsörtös fadarab is könnyen átlényegülhet adventi dekorációvá.

Akár egy stilizált fenyőt vagy grincsfát, más néven manófát is alkothatunk a kert növényeinek felhasznlásával.

Nagyon köszönöm az olvasóknak a fotókat!

Ez egyik legjobb dolog a családi házban és a köré kialakított kertben, hogy az év minden szakában találunk valami növényt, amit felhasználhatunk dekorációs célra. A száraz ágak, a színes bogyók és az örökzöldek egymás mellé rendezésével szinte már kész is vagyunk. Olvasónk lépésről lépésre, fotókkal illusztrálva mutatja be egy egyszerű és csodáltaos karácsonyi kerti dekoráció elkészítésének menetét.

Karácsonyi kerti dekoráció készítése lépésről lépésre

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

2 hozzászólás

  1. Kuti Éva szerint:

    Nagyon tetszettek a dekorációk! Jövőre használok belőlük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük