Itt vannak a GardenEXPO jegyek nyertesei

Véget ért a hétvégi Gardenexpo 2023 kiállítás belépőjegyeiért folyó játék és megvannak a nyertesek. A két szerencsés nyertes másodmagával ingyen tekintheti meg a Budapest Arénában 2023. március 24 és 26 között megrendezésre kerülő színvonalas kiállítást. Itt vannak a Gardenexpo jegyek nyertesei!

tavasz a lakásban

Gardenexpo 2023 jegyek nyertesei

Köszönöm, hogy közel 200-an részt vettetek a játékban! A válaszolók nagy többsége helyes választ adott.

A kérdés így hangzott:

Hol rendezik meg a Gardenexpót?

A helyes válasz pedig:

Budapest Arénában

A páros belépőjegyek nyertesei

Kémenes Katalin

Pántyik Judit

Gratulálok a nyerteseknek és jó szórakozást kívánok mindenkinek!

A nyerteseket emailben értesítem a nyereményük átvételéről. Kérem, ha a nyertesek közül valaki 2023. március 23-ig nem kapta meg a levelet, jelezze a nagyjuco@balkonada.hu emailcímen.

Gardenexpo 2023

Csipkézett falak, kültéri szőnyegek és elegánsan ívelt kerti bútorok teszik varázslatossá idén a kültereinket. A 2023. március 24-26. között megrendezésre kerülő GardenExpo 2023 mindezt elhozza neked. Hazánk legnagyobb kerti életmód kiállításán megismerkedhetünk az év kertépítési- és kertberendezési újdonságaival, az impozánsan berendezett extreriőrők mellett pedig szakértők segítséggel tervezhetjük meg saját oázisunkat, és álmodhatjuk újra kertünk vagy teraszunk berendezését és növényeit. Egy kis szerencsével még a belépőjegyed is megnyerheted.

Az esemény idén is több nyereményjátékkal készül, a fődíjak között kerti garnitúra, Kamado grill és robot fűnyíró is található, ráadásul a belépőjegyek ára teljes értékében levásárolható az Oázis kertészetekben. Töltsd meg élettel a kerted 2022. március 25-27. között a Budapest Sportarénában!

További információ a hivatalos oldalon találsz.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük