Itt vannak az orchidea kiállítás belépőjegyeinek nyertesei

A tavaszi orchidea és bromélia kiállítás belépőjegyeiért indított nyereményjáték véget ért. A három szerencsés nyertes másodmagával ingyen tekintheti meg a Vajdahunyadvár területén található Mezőgazdasági Múzeumban rendezendő színvonalas orchidea kiállítást 2024. április 11 és 14 között. Máris mutatom, kik a játék nyertesei, kik a szerencsések, akik megnyerték a páros belépőjegyeket.

Köszönöm, hogy közel 300-an részt vettetek a játékban! A válaszolók többsége helyes választ adott, csak elvétve volt egy-egy helytelen felelet. A helytelen választ adók nem vehettek részt a sorsoláson. Többen is voltak, akik többször is játszottak ugyanazzal a névvel és email címmel. Az esélyegyenlőség érdekében a sorsolásnál nekik csak az egyik válaszuk lett figyelembe véve.

A játékhoz feltett kérdés így hangzott:

Hol rendezik meg az orchidea kiállítást?

A helyes válasz pedig:

Mezőgazdasági Múzeum

Az orchidea kiállítás páros belépőjegyeinek nyertesei

Csipke Andrásné

Kajdyné Nagy Katalin

Kiss Ilona

Gratulálok a nyerteseknek és jó szórakozást kívánok mindenkinek!

A nyerteseket emailben értesítettem a nyereményük átvételéről. Kérem, ha a nyertesek közül valaki nem kapta meg a levelet, először is ellenőrizze, nem került-e spam mappába. Az is előfordulhat, ugyanavval a névvel egy másik személy nyert, ami az email címek ismeretében egyszerűen ellenőrizhető. Ha nincs a levél a spam mappában sem, akkor kérem, jelezd a nagyjuco@balkonada.hu emailcímen.

A tavaszi orchidea és bromélia kiállításról itt olvashatsz.

Ismét a Vajdahunyadvárban található Mezőgazdasági Múzeum épülete ad helyet a Magyar Orchidea Társaság által rendezett orhidea és bromélia kiállításnak. A tavaszi orchidea kiállítás 2024. április 11 és 14 között várja a látogatókat. Itt a blogon egy helyes válasszal és némi szerencsével most nyerheted a három páros belépőjegy egyikét.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük