Egy csokorral majdnem 100 ember arcára mosolyt csaltak

Mosolyvirág sztorink eddigi legfiatalabb beküldője a 8 éves Kira. Története abban is rekordnak számít, hogy egyetlen virágcsokorral majdnem 100 ember arcára mosolyt csaltak.

Mahatma Gandhi bölcsességei

A csoda csokor, amivel közel 100 ember arcára mosolyt csaltak

„Sziasztok! Én Farkas Nina Kíra vagyok, nyolc éves, Gyöngyösről.
Az én történetem elég kacifántos.
Azon a napon mikor a virágcsokrot találtam, éppen a helyi Református közösség Gyermekheti táborozóival együtt ebédelni mentünk, mikor láttam, hogy az anyucikám és főnöke ( Virág-Kuckó Nagyréde) rakosgatják ki a csokrokat a Művelődési Ház előtti parkba. Gondoltam egyet és odaszaladtam, hogy felvegyem az egyiket, hogy megörvendeztessem vele Erika nénit (a helyi lelkész felesége). De előtte a kártya utasítása alapján, mint megtaláló selfie készítés, fotó feltöltés. 🙂
Aztán ebéd előtt átadtam a csokrot Erika néninek, Ő tovább adta Ági néninek (hittan tanár). Mindezt látták a konyhások, a táborlakók, a segítők, a gyerekek. Tehát egy csokorral majdnem 100 ember arcára mosolyt csaltak aznap az anyucikámék.
Szupcsi nap volt! Köszönöm mindenkinek!”

Nagyon köszönjük Nina Kira a szuper történetet!

Továbbra is várjuk a legszerethetőbb mosolyvirág történetet. Várjuk az érdekes, megható, vicces vagy bármilyen szempontból különleges elbeszéléseket. Legyen tiéd a legjobb sztori!

https://fogadjorokbeegyviragcsokrot.hu/tied-legjobb-sztori-oszd-meg-velunk/

További hasonló történetekért kattints ide:

https://fogadjorokbeegyviragcsokrot.hu/category/mosolyvirag-sztorik/

Pont az ilyen érdekes, szívmelengető történetek miatt éri meg a sok befektetett munka, ezért érdemes csinálni a Virágot egy mosolyért napot.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük