Mosolyért virágot osztogatók jelentkezését várjuk!


Folyamatosan várjuk a jelentkezéseket a 2016. június 28-án megrendezésre kerülő Virágot egy mosolyért! napra. Arra buzdítunk minden virágüzletet, virágkereskedőt, termesztőt, forgalmazót, akár kiskereskedő, akár nagyker, hogy vegyen részt az év legnagyobb virágos megmozdulásán és adjon Virágot egy mosolyért! 2016. június 28-án.

Aki tavaly is részt vett az eseményen, annak nem kell újra jelentkeznie.   

A tavalyi nagy siker után ismét megrendezzük a Virágot egy mosolyért! – Fogadj örökbe egy virágcsokrot! országos megmozdulásunkat, melyet szeretnénk virágüzletek, kertészetek és nagykereskedők figyelmébe is ajánlani. Arra kérünk minden virágos vállalkozást, hogy csatlakozzanak hozzánk és a részt vételükkel járuljanak hozzá a rendezvény sikeréhez.

A Virágot egy mosolyért! címmel indított nagyszabású kezdeményezés a hazai virágkötők  összefogásának köszönhetően már második alkalommal valósul meg 2016. június 28-án. A The Lonely Bouquet (http://www.thelonelybouquet.com/) néven futó nemzetközi kezdeményezés Nyugat-Európában és az Amerika Egyesült Államokban különösen népszerű, ehhez csatlakozik a magyar virágkötő társadalom is.

Az ország bármely szegletében járva mosolyfakasztó és örökbefogadásra váró virágcsokrokba botolhatunk. A közterekre, parkokba kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy melyik virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők. A készítők örömmel veszik, ha az új gazdik visszajeleznek a csokor további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

A rendhagyó kezdeményezéssel a virágkötők azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a virág és a mosoly mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok. Sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal és egy mosollyal. Tegyünk ellene, hogy ez ne így legyen!

2015-ben megtartott eseményt igen nagy sikerrel zártuk, rengeteg média megjelenésünk volt, erről bővebben a honlapunkon tájékozódhat:

https://viragotegymosolyert.hu/fogadj-orokbe-egy-viragcsokrot-media-megjelenesei//

A tényadatok pedig itt találhatók:

https://viragotegymosolyert.hu/fogadj-orokbe-egy-viragcsokrot-nap-tenyadatai/

Csatlakozásra hívjuk a virág kis- és nagykereskedőket, hogy az idén még szélesebb körben mutathassuk meg a virágos társadalom összefogását és mosolyt varázsoljunk az emberek arcára. A kiskereskedők saját üzleteiket reklámozhatják, a nagykereskedőknek pedig kitűnő üzleti lehetőség, ha a nálunk vásárló virágkötőket kedvezményekkel vagy ingyen virágokkal támogatva tesznek a virágok népszerűsítéséért.

A csatlakozó kiskereskedők adatait feltüntetjük a térképen, a nekik kedvezményeket biztosító nagykereskedőknek pedig a térképes megjelenés mellett szponzori megjelenést kínálunk. A rendezvény hivatalos szponzoraiként logójukkal és weboldalukra mutató linkjükkel kerülnek fel a Virágot egy mosolyért! esemény hivatalos honlapjára.

Bízunk benne, hogy Önök is látnak fantáziát a kezdeményezésben és szeretnének egy országos méretű szakmai összefogás részesei lenni, boldogságot vinni az emberek életébe, miközben saját üzletüket reklámozzák.

A Virágot egy mosolyért hivatalos oldala:

https://viragotegymosolyert.hu/

Csatlakozási szándékát, kérjük az alább űrlap kitöltésével jelezze.

Kérjük, ha már fent vagy a térképen, akkor ne jelentkezz újra.

Jelentkezési lap a Virágot egy mosolyért! rendezvényhez

Aki már jelentkezett és szerepel a térképen, az kérjük ne töltse ki a lapot!

Kérjük az alábbi űrlap adatainak kitöltésével jelezze, ha kiskereskedelmi egységként (virágüzlet, kertészeti áruda, stb) vagy nagykereskedőként részt kíván venni a 2016. június 28-i Virágot egy mosolyért! napon.

Köszönjük a jelentkezést!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük