Mi az a virág-örökbefogadás?

Az idén már második alkalommal kerül megrendezésre a Fogadj örökbe egy virágcsokrot! rendezvény, amelynek célja a virág-örökbefogadás. Ingyen hazavihető virágcsokrok megtalálására és örökbefogadására hívjuk az ország apraját-nagyját.

Fogadj örökbe egy virágcsokrot – virágot egy mosolyért – 2016. június 28

Találd meg a közterekbe, parkokba kihelyezett „árva” virágcsokrokat és vidd haza, azaz fogadd örökbe INGYEN azokat. Örömödet oszd meg másokkal is. Fotózd le virágokat és küldd el a fotókat a virágcsokrot készítő virágbolt részére és ide nekünk is, hogy minél több ember arcára varázsoljanak mosolyt a virágok.

Fogadj örökbe egy virágcsokrot! - virág-örökbefogadás

Hogyan fogadhatsz örökbe egy virágcsokrot? – virág-örökbefogadás

Mi sem egyszerűbb ennél. Járj nyitott szemmel 2016. június 28-án az utcákon, parkokban, köztereken és bukkanj rá a több száz „árválkodó” virágcsokor egyikére. Ha tetszik az örökbefogadásra váró virágcsokor, vidd haza vagy ajándékozd oda egy számodra kedves embernek. A virágcsokrokat lelkes. mosolygós virágkötők készítik országszerte, hogy minél több ember arcára mosolyt csaljanak és örömet szerezzenek a gyönyörű virágokkal. A virágcsokrok örökbefogadása teljesen ingyenes. Amit cserébe kérnek a virágkötők, az csupán egy mosoly. Megköszönjük, ha ezt a mosolyt megmutatod (interneten eljuttatod) annak is, aki a virágokat csokorba rendezte. Így a virágokon keresztül a mosoly körbeér. Mit szólnál egy virágcsokor örökbefogadáshoz?

Hogyan csatlakozhatsz a virágot kihelyezők csapatához?

Csatlakozni kívánó virágüzletetek és kertészetek itt találnak további információkat.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük