Mi az a virág-örökbefogadás?

Az idén már második alkalommal kerül megrendezésre a Fogadj örökbe egy virágcsokrot! rendezvény, amelynek célja a virág-örökbefogadás. Ingyen hazavihető virágcsokrok megtalálására és örökbefogadására hívjuk az ország apraját-nagyját.

 

Fogadj örökbe egy virágcsokrot – virágot egy mosolyért – 2016. június 28

Találd meg a közterekbe, parkokba kihelyezett “árva” virágcsokrokat és vidd haza, azaz fogadd örökbe INGYEN azokat.
Örömödet oszd meg másokkal is. Fotózd le virágokat és küldd el a fotókat a virágcsokrot készítő virágbolt részére és ide nekünk is, hogy minél több ember arcára varázsoljanak mosolyt a virágok.

 

Fogadj örökbe egy virágcsokrot! - virág-örökbefogadás

Hogyan fogadhatsz örökbe egy virágcsokrot?

Mi sem egyszerűbb ennél. Járj nyitott szemmel 2016. június 28-án az utcákon, parkokban, köztereken és bukkanj rá a több száz “árválkodó” virágcsokor egyikére. Ha tetszik az örökbefogadásra váró virágcsokor, vidd haza vagy ajándékozd oda egy számodra kedves embernek.
A virágcsokrokat lelkes. mosolygós virágkötők készítik országszerte, hogy minél több ember arcára mosolyt csaljanak és örömet szerezzenek a gyönyörű virágokkal.

 

A virágcsokrok örökbefogadása teljesen ingyenes. Amit cserébe kérnek a virágkötők, az csupán egy mosoly. Megköszönjük, ha ezt a mosolyt megmutatod (interneten eljuttatod) annak is, aki a virágokat csokorba rendezte. Így a virágokon keresztül a mosoly körbeér.
Mit szólnál egy virágcsokor örökbefogadáshoz?

 

Hogyan csatlakozhatsz a virágot kihelyezők csapatához?

Csatlakozni kívánó virágüzletetek és kertészetek itt találnak további információkat https://viragutazo.hu/adj-te-is-vira… és ebbe a Facebook csoportba várjuk a jelentkezéseket: https://www.facebook.com/groups/fogadjorokbeegyviragcsokrot/

 

Nem szeretnél lemaradni az aktuális információkról? Gyere és csatlakozz a Fogadj örökbe egy virágcsokrot! Facebook oldalunkhoz
 
Köszönöm a megosztást!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nézd meg ezeket is!

2 hozzászólás

 1. Margó szerint:

  Fantasztikusan jó ötlet!
  Már is megosztom, hogy mások is tudjanak róla! <3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük