Aranyosi Ervin: Baráti ölelés

Aranyosi Ervin: Baráti ölelés című versét ajánlom az október 15-i Ölelés világnapjára.

József Attila: Isten

Aranyosi Ervin: Baráti ölelés

Mit szólnál egy öleléshez,
jól esne az te neked?
Bele lenne csomagolva
barátság és szeretet.
Az ölelés azért csodás:
szívünk, lelkünk benne van.
Nem is értem, miért félnek
kipróbálni annyian?

További versek Aranyosi Ervintől

Aranyosi Ervin: Gólyabúcsú című verse figyelmeztet bennünket, hogy hamarosan vége a nyárnak és beköszönt az ezer színű ősz.

Aranyosi Ervin: A szívek szabója című versét ajánlom szeretettel, remélve, hogy utolsó mondatai valóra válnak: „Végre, a jósággal telik meg világunk, mikor egész évben csupa jót kívánunk!”

Üres kézzel jövünk – megyünk. Micsoda egyszerű szavak. És mégis micsoda tartalmas gondolat rejlik mögötte. Aranyosi Ervin verse létünk fontos kérdéseit boncolgatva választ is ad azokra.

Szeptember 21-én tartjuk a Hála világ napját. A hála idézetek után most Aranyosi Ervin: Hálás vagyok című versét ajánlom figyelmedbe.

Aranyosi Ervin a Szeresd Önmagad című versében rendkívül fontos gondalatot fogalmaz meg. A boldog, kiegyensúlyozott élethez elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk saját értékeinkkel, elfogadjuk és szeressük saját magunkat. Hogy is várhatnád el másoktól, hogy feltétel nélkül szeressenek, ha magadban bizonytalan vagy? A hogy a kortárs költő mondja: „Ha elveszíted hited magadban, hidd el, hogy semmid sem marad!”

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük