Támogatónk, a Virágtrend felhívása

Megvan az első támogatónk, a Virágtrend személyében. Az idén már nagykereskedések is csatlakoznak a Virágot egy mosolyért! akciónkhoz, amit elsőként a Virágtrend virág- és kellék nagykereskedés tett meg. Élj az általuk kínált lehetőséggel, hogy még több virág találhassa meg boldog tulajdonosát 2016. június 28-án!

Első támogatónk, a Virágtrend vezetőinek levele

„ÜDVÖZLJÜK A CSOPORT TAGJAIT!  Bazula György vagyok, öcsémmel, Szilárddal együtt a VIRÁGTREND Áruház tulajdonosa.

Virágot egy mosolyért? Mikor először hallottam a kezdeményezésről, azt mondtam, hogy ezt nekünk találták ki. Családunk évtizedek óta ezért dolgozik. Ez alatt az idő alatt kollégáimmal és virágkötő partnereinkkel nem egy, hanem több száz, ezer, sőt több százezer mosolyt csaltunk már vevőink arcára. Az ötletet nagyszerűnek tartjuk, hiszünk a sikerében, sőt támogatni szeretnénk. Ez a kezdeményezés már tavaly is sikeres volt és akkor tud még sikeresebb lenni, ha minél többen vesznek benne részt és minél több alkotást helyeznek ki.

De hogyan tudnánk mi ebben segíteni? A VIRÁGTREND csokrokat nem helyezhet ki és nem is ez a célja. Mi úgy tudjuk segíteni ennek az ötletnek a sikerét, ha a virágkötőket, vagyis Benneteket támogatunk. Ezért a VIRÁGTREND a hazai piacon eddig soha nem látott

       I N G Y E N V I R Á G  A K C I Ó – t hirdet.

Az akció részleteiről Áruházunkban és a hírlevelünkből tudhattok meg többet.

Gyertek, várunk, csaljunk mosolyt az ország arcára! Mi is adunk virágot egy mosolyért!”

Töltsd ki a regisztrációs lapot és élj a Virágtrend által felkínált lehetőségekkel!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük