Müller Péter: Nagyon sok angyal vállal embersorsot

Müller Péter idézetet hoztam, ami nagyon jól illik az ünnepi készüléshez is. Nem kevesebbet állít, mint hogy az angyalok közöttünk élnek, álruhában: sok angyal vállal embersorsot. Láthattalanok, romlatlan lelkű emberek.

szív alap hóból

Müller Péter: Nagyon sok angyal vállal embersorsot

” Manapság …..nagyon sok angyal vállal embersorsot. Látják, hogy a civilizációnk sodródik a végzete felé, s mivel félő, hogy az ember az egész természetet magával rántja, az angyalok mar nem tudnak felülről segíteni.

Megszületnek. Magukra veszik az emberi életet, és megpróbálják ezt a tébolyult emberfajt személyes jelenlétükkel megjavítani. Sok kisgyereknél fedezhetők fel angyali intelligenciák. Ilyesmi máskor is előfordult, de soha ilyen tömegesen.

Az angyalok egyrészt láthatatlanok, másrészt közöttünk élnek, álruhában.

Nem tudod ki, a gyereked, barátod vagy az idegen, akivel éppen összehozott a sorsod. Lehet, hogy angyal. Sok angyal van közöttünk, aki nem csupán álruhát öltött, de a születése pillanatában odafenn hagyta az angyal-múltjára való emlékezetét is. Ő sem tudja, hogy angyal. Nem emlékszik rá. Csak érzékenyebb. Finomabb. A bármilyen sötét és mélyre süllyedt gengszter világban élünk, Ő úgy érzi, hogy mégsem tehet meg mindent. Neki nem szabad. Mindenki lop, neki nem lehet. Mindenki megbízhatatlan, link, Ő nem lehet az. Mindenki gátlástalanul hazudik, Ő elpirul. Nem engedi hazudni a származása. Össze akarja tartani, ami széthullana.

Egyszerű, romlatlan lelkületű emberek ezek, jók, tiszták és becsületesek. Rengetegen vannak. Ezekre mondjuk, hogy rendes emberek.

„Nem idevalók”. Emlékeznek még egy erkölcsre, amit ma már régóta nem tanítanak. Hozzák magukkal, a vérükbe van írva. „

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük