Mennyibe kerül az alkalmi takarítás Budapesten?

Amennyiben szakemberek által szeretnéd tisztán látni a lakásod Budapesten vagy környékén, rá kell áldozni egy kisebb összeget. De szükséges ez egyáltalán?

lakás takarítás

Mennyibe kerül egy alkalmi takarítás?

Egy alkalmi takarítás Budapesten több mint 15.000 Ft-ot is elvihet, míg ezek a számok vidéken mérhetően kevesebbek. Amennyiben persze elégedettek vagyunk a végeredménnyel nagy valószínűséggel visszahívhatjuk a takarítót, hogy ugorjon be rendszeresen, aminek lényegesen kedvezőbb az ára, akár 9.000 Ft is lehet a fővárosban, és egy alkalmi takarítás árából akár két rendszeres takarítás is kijöhet, ha jól választjuk meg a helyet és munkást, aki végzi. Ezek az árak persze nagyban függenek a lakás vagy ház méreteitől, a bútorok minőségétől, hogy hány ember szükséges a feladathoz és hogy milyen munkákat akarunk elvégeztetni. Amikor már ilyenre szánjuk magunkat, fontos olyan embert találni, aki nekünk pont megfelelő alapossággal végzi el a munkát. Alkalmi takarításkor az emberek szeretik, ha a ház minden négyzetcentimétere csillog-villog miután visszatérnek, úgyhogy fontos a szakértőkkel megbeszélni, hogy mennyi a tisztítás, hogy nem csak egy felmosás és egy portörlés lesz. Plusz költségeket adhat hozzá persze, hogyha ablakpucolást vagy éppen egy mélyebb padlószőnyeg tisztításra fáj a fogunk.

Miért alkalmazzunk inkább a szakértőt?

Ezeknek az összegeknek a hallatán biztos a te fejedben is megfordult, hogy miért fizetnél ennyit valakinek azért, hogy kitakarítson. Megéri-e? Hiszen azt te is meg tudod csinálni, nem? Hadd szomorítsalak el, nem! A vegyszerek, amikkel a profik rendelkeznek, áruk elemenként 2.000 Ft-tól akár 6.000 Ft-ig terjedhet. Na most ezekből akár 4-5 darabra is szükség lehet, ami nagyon jó esetben is 10.000 Ft fölötti összeg. Az eszközökről már ne is beszéljünk. Sok olyan elektronikai dologra lehet igénye a házadnak amire nem is gondolnál. Ezek elemenként legjobb esetben 80.000 Ft és 100.000 Ft közötti összegre tehetők. Többek között ezért vannak a takarító szolgáltatásoknak olyan magas díjazásuk, hogy visszajöjjön az áruk.

Miért és hogyan válasszunk szakembert?

Amennyiben nem szeretnél vagyonokat költeni egy alkalmi kitakarításra, van egy nagyon jó hírem. A Qjob.hu oldalán lényegesen kedvezőbben kereshetsz takarítókat, ráadásul a keresés folyamata teljesen ingyenes. A díjmentes regisztráció után csak meg kell hirdetned a feladatot és várni, hogy jelentkezzenek az emberek. Amennyiben valakinek felkelti az érdeklődését az ajánlatod üzenetet ír a bejegyzésed alá, amivel, ha felkeltette a figyelmedet már neki is szánhatod a munkát. Mindezek előtt, persze leellenőrizheted az oldalát, hogy hány munkát vállalt el, hogy hányat fejezett be és hogy ezekre milyen értékeléseket kapott. Ilyen kritériumok között azért, már lényegesen egyszerűbb kiválasztani a neked megfelelő embert a feladatra. Ezek után persze még nincsen vége. Meg kell vele beszélni az árat, hogy az milyen mély takarítást foglal magába, hogy az egyén utazási költsége benne van-e és hogy az ár tartalmazza-e a munkadíjat, vagy csak az eszközök árát és arra még külön kell szánni. Ezek ellenére, nagy valószínűséggel sokkal olcsóbban fogsz a Qjob oldalán munkaerőt találni, mint bármelyik takarító szolgálatnál. Ajánlott olyan embert alkalmazni a feladatra, aki a közelében lakik, így a kiutazási költsége akár a nullával lehet egyenlő, de vannak, akik ilyeneket nem is számolnak bele.

Ezek után persze a te döntésed, hogy megbízod-e az adott illetőt vagy tovább keresed az igazit. Javarészt az ilyen munkavállalókkal is meg lehet beszélni egy rendszeres takarítást, ha elégedettek vagyunk az általuk nyújtott eredménnyel.

Hirdetés (X)

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük