Álló tapsot érdemelt az Attraction Juniors fantasztikus előadása Londonban

2013 után újra egy magyar árnyékszínházi produkció csalt könnyeket a Britain’s Got Talent zsűrijének és nézőinek szemébe. A gyerekekből és tinédzserekből álló Attraction Juniors társulat lenyűgöző, megható, magával ragadó és ugyanakkor elgondolkodtató előadása továbbjutást érdemelt. Az előadás a napjainkban oly gyakori iskolai zaklatásra (bullying) hívja fel a figyelmet szavak nélkül, csupán a mozgás és a látvány erejével. Nézd meg videón a fantasztikus előadást!

Attraction Juniors előadása Londonban

Sokak emlékezetében tisztán él az Attraction árnyékszínház 2013-as londoni szereplésének története. A magyar együttes már az első fellépésével is hatalmas sikert aratott a Britain’s Got Talent nevet viselő tehetségkutató versenyben. Többen úgy gondolták ezt már nem lehet felülmúlni. A társulat tagjai azonban hétről hétre újabb színvonalas műsorral álltak elő.

A fontos üzenetet hordozó előadás pedig rendre eljutott az emberek szívéhez, szem nem maradt szárazon a studióban és a tévé képernyők előtt. A Szűcs Zoltán vezette csapat produkcióival olyannyira lenyűgözte mind a zsűrit, mind a közönséget, hogy meg is nyerték a versenyt. Az Attraction a győzelmével történelmet írt, első magyar csapatként megnyerte a brit tehetségkutatót.

2022 májusában ismét egy magyar csapat kápráztatta el a zsűrit és a nézőket a Britain’s Got Talentben. Állva tapsolt a közönség és szem nem marad szárazon az Attraction Junior nevű árnyékszínház társulat előadása után.

A név hasonlóság nem véletlen. A fiatal tehetségekből álló Attraction Junior vezetője Szűcs Martin, annak a Szűcs Zoltánnak a fia, akinek vezetésével kilenc évvel ezelőtt megnyerte a versenyt a felnőtt Attraction. Szűcs Zoltán duplán büszke lehet az elért eredményre, mert lánya, Liza szintén tagja a sikerkovács fiatal csapatnak.

Attraction Juniors előadása a Britain’s Got Talentben

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük