November 7, az utolsó tízmilliószoros nap 2020-ban

November 7-én van az utolsó tízmilliószoros nap 2020-ban. A tibetiek tana szerint minden, amit ezen a különleges napon teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Azonban nemcsak a pozitív gondolatok hatnak tízmilliószoros erővel, hanem a visszahúzó, félelmekkel, rosszindulattal teliek is

utolsó tízmilliószoros nap 2020-ban

Utolsó tízmilliószoros nap 2020-ban

A tibetiek négy, Buddhához köthető ünnepnapján minden gondolat tízmilliószoros erővel hat, ezért ekkro a pozitív, a fejlődésedet elősegítő gondolatokkal tudod az életed a kívánt irányba fordítani.

Tízmilliószoros napok dátumát a tibeti holdnaptár alapján határozzák meg, minden évben az első holdhó 15., a negyedik holdhó 15., a hatodik holdhó 4., a kilencedik holdhó 22. napján ünneplik.

2020-ban a kilencedik holdhó 22. nap november 7-re esik.

Lhabab Düchen – a kilencedik holdhó 22. napja: 41 évesen Buddha a mennyekbe emelkedett, hogy az isteneknek tanításokat adjon, és édesanyjának meghálálja, hogy hozzásegítette Őt a Szamszárából való szabaduláshoz. Követői kérésére a Viswakarma isten által készített különleges létrán visszatért a mennyekből.

A mai tehát egy sorsfordító nap lehet, ha megfelelően cselekszel. Ezen a napon különösen fontos, hogy tégy is azért, amit el akarsz érni. Fordulj önmagad és mások felé szeretettel, jó szándékkal és pozitív akarattal.

Gondolj arra, amit teremteni szeretnél az életedben, a negatív érzelmeid, gondolataidnak pedig mondj búcsút, engedd el azokat örökre!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük