Újra vár az Öko Zsibongó Holiday április 30-án!

A nagy sikerre való tekintettel 2023. április 30-án 11-17 óra között a 13. kerületben található Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központban tartják (OMRR-K-C) ismét az Öko Zsibongó Holiday-t, az önfeledt családi programok szerelmeseinek nagy kedvencét. Benneteket is vár a kellemes családi program, kreatív foglalkoztatókkal, finom ízekkel, termelői vásárral!

Öko Zsibongó Holiday – 2023. április 30

Az Öko Zsibongó a tudatosság élményt adó piactere, az élet több területén segít a látogatóknak. Egészség-, környezet- és klímatudatosság, minőségi élményprogram, élmény alapú edukáció, kerttől az asztalig. A program családbarát, több korosztálynak biztosítanak a szervezők közös élményt. 

A workshop programjainak keretein belül kipróbálhatják a látogatók (gyerekek, seniorok egyaránt) az Örömtánc lépéseit másfélóránként. Megtudhatjuk, hogyan készüljünk fel a kalandra, a családi nyaralásra konfliktusmentesen. Továbbá nagy hangsúlyt fektetnek a test védelmére kívül és belül, a szakértők arról tartanak előadást hogyan is működhet ez vegyszermentesen. A programok között találhatók Bálint Ágnes Emlékház mesevilága, Frakk, Vízipók-csodapók, Kukori és Kotkoda előadásai.

Bemutatják továbbá azokat a táborokat, programlehetőségeket, melyekkel minőségi időtöltésként tölthetjük meg a szabadidőt!

– Az Öko Zsibongót a covid okozta bezártság hívta életre 2021 augusztusában. Célunk, hogy az emberek, családok jöjjenek ki a szabadba, és játékos formában összekapcsoljuk a városi embert a vidék minőségi ízeivel, programjaival. Április 30-án 19. alkalommal kerül megrendezésre az esemény. A rendezvénysorozat egy sikertörténet, hisszük, és tapasztaljuk, hogy igény van a minőségi programra.  Az eseményre a kisgyermekes családoktól a nagyszülőkig egyaránt szívesen jönnek el azok az emberek, akik számára fontos hívószó a minőség, az egészség-, és környezettudatosság. Idén 4 nagy, országos rendezvényt tartunk Budapesten a 13. kerületben, a volt Szabolcs utcai kórház helyén. De közkívánatra több vidéki helyszínen is találkozhatnak velünk az érdeklődők! – részletezte Kovács Magdi, az esemény ötletgazdája és főszervezője.

A kereslet- és igény központú programon lehetőség van mind a külföldi, mind a belföldi látogatóknak megvásárolni a játékos, élményt adó edukációban megismert, megízlelt termékeket, igénybe venni a szolgáltatásokat. Az eseményen az ország több régiójából érkező partnereket mutatják be. A fenntarthatóság és a környezettudatosság témakörében elnyerhető minősítések megismertetése a végfelhasználóval is a vállalásaik között szerepel.

Miként lehet finom, ami egészséges? Vega, vegán és mentes étkezés és megoldások piactere az Öko Zsibongón! Vásároljunk minőséget kedvező áron, közvetlenül a gyártóktól, termelőktől!

Minden, ami a nyári tudatossághoz hozzátartozik! Gyerek és családi programok börzéje, workshopok, gyerekfoglalkoztatók az ország elsőszámú Öko rendezvényén, ahol ötleteket, élményeket kaphatunk!

Egy kis ízelítő a korábbi eseményről

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük