Szabó Zsófi elhunyt édesapjával mesél

A kor technikai vívmányainak köszönhetően szinte semmi sem lehetetlen. Ki gondolta volna pár évtizeddel ezelőtt, hogy egy jobb létre szenderült emberrel együtt okozhat ezrekek feledhetetlen pillanatokat? Nem csoda, hogy pár évvel ezelőtt jól megkönnyezték a nézők a RTL Klub Szenzációs Négyes műsorában Szabó Zsófi produkcióját, amikor egy népmesét adott elő úgy, hogy közben édesapja, Szabó Gyula hangja szólt a háttérben. Most újra megnézheted a különleges produkciót, ahogy Szabó Zsófi elhunyt édesapjával mesél!

Szabó Zsófi elhunyt édesapjával mesél

Nagy kedvencem a Magyar népmesék sorozat, pedig ennek első részeit sem épp gyermekfejjel láttam már. Különösen a Szabó Gyula jellegzetes előadásában készült filmeket imádom.

A Magyar népmesék sorozat első darabját 1977-ben készítették. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal 2012-ig futott magyar televízióban.

Az első években szinte minden mesét más-más színész mondott el, 1984-től azonban kizárólag Szabó Gyula tolmácsolásában hallhatjuk a tanulságos, kicsik és nagyok által egyaránt kedvelt népmesei történeteket. Szabó Gyulát 2005 nyarán a 7. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon életmű-díjjal jutalmazták három évtizedes tevékenységéért.

Tudom, hogy Szabó Zsófi színésznő művészetét sokan nem tartják túl nagyra. Népszerűsége fényévekre van híres színész édesapjáétól. Akár hogy is vélekedtél eddig a szőke színésznőről, azt javaslom, tedd félre az előítéleteket és nézd meg nyitott szívvel az apa-lánya rendkívüli közös produkcióját.

Ha szeretted a magyar népmeséket Szabó Gyula előadásában, akkor ezt a videót is imádni fogod.

Szabó Zsófi elhunyt édesapjával mesél – videó

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük