Steve Jobs idézetek – az utolsó szavak + kvíz

A 2011-ben, 56 évesen hasnyálmirigy rákban elhunyt Steve Jobs amerikai feltaláló és üzletember volt. Az Apple társalapítója, egykori elnök-vezérigazgatója 7 milliárd dolláros vagyont és bölcs gondolatokat hagyott maga után. Az elgondolkodtató és megszívlelendő Steve Jobs idézetek, amiket ma hoztam az utolsó szavai voltak az 1955. február 24-én született zseninek. Most egy kvízben próbára tehetet tudásod is Steve Jobs életével és munkásságával kapcsolatban.

Steve Jobs idézetek

Steve Jobs idézetek – az utolsó szavak

„Ezen a ponton, az ágyban fekve, betegen az egész életemre emlékezve, rájöttem, hogy minden elismerés és vagyon, amit birtokolok, értelmetlen a közelgő halállal szemben. Van pénzem, hogy bármilyen tehetséges embert felvegyek, de nem lehet valakit felvenni, aki viseli a betegségemet. A pénzzel minden anyagi dolog elérhető, de van egy dolog, amit nem lehet megvenni: „ÉLET”.

Ahogy öregedtem, egyszerre rájöttem egy 300 dolláros óra és egy 3.000.000 dolláros ugyanazt mutatja. Hogy egy 150.000 dolláros autóval és egy 15.000.000 dolláros autóval ugyanoda érhetünk el. Hogy egy 150 dolláros vagy 1500 dolláros bor ugyanazt a másnaposságot generálja. Hogy egy 300 négyzetméteres házban vagy 3000-ben a magány ugyanaz”.

„Az igazi boldogság nem anyagi dolgokból ered, hanem abból a szeretetből, amelyet szeretteink kínálnak nekünk”.

„Szóval remélem megértitek, hogy ha vannak barátaitok, vagy akivel beszélhettek, az az igazi boldogság!”

Intelmek:

– Ne neveld a gyerekeidet arra, hogy hogyan legyenek gazdagok. Oktasd őket arra, hogy boldogok legyenek – Ha felnőnek, a dolgok értékét fogják tudni, nem az árát.

– Edd az ételeket gyógyszerként, különben ételként kell fogyasztanod a gyógyszereket.

– Aki szeret, az soha nem hagy el, még akkor sem, ha 100 oka van rá,hogy kilépjen a kapcsolatból .Mindig talál okot a maradásra.

– Nagy különbség van aközött, hogy ember, vagy Ember vagy.

– Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! De ha messzire akarsz menni, menj együtt.

– Az élet bármely szakaszában is vagy most, légy hálás, és élvezd a kis dolgokat a lehető legteljesebb mértékben, és tartsd meg párod, családod és barátaid szeretetét, hogy amikor eljön a nap, amikor a függöny leszáll, magaddal viheted ennek valódi gazdagságát.”

Steve Jobs kvíz

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük