Mentősök boldogtalan karácsonyi köszöntője

Az utóbbi években megszokhattuk már, hogy az Országos Mentőszolgálat tagjai videóban köszöntik a karácsonyt. A tavalyi ötletes, zenés videó után az idén „Boldogtalan a mentőszolgálat idei karácsonya” címmel tettek közzé egy filmet, amiben fontos üzenetet fogalmaznak meg. Fogadjunk szót és „tartsátok be a mi Palink tanácsait, mert minden élet számít!” Nézd meg, milyen a mentősök karácsonyi köszöntője 2020-ban!

Mentősök karácsonyi köszöntője

Az idei videóra nem is túl jó kifejezés a karácsonyi köszöntő. Sokkal inkább karácsonyi üzenet. Kérés mindannyiunkhoz, mindannyiunk érdekében.

BOLDOGTALAN A MENTŐSZOLGÁLAT IDEI KARÁCSONYA❗️😟🎄🖤🚑🇭🇺
Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez talán a mentők eddigi legnehezebb karácsonya. Magyarország 255 mentőállomásán, 8500 bajtársunkkal egész évben készen álltunk, hogy segíteni tudjunk több, mint 1 millió bajbajutottnak, és emellett több, mint félmillió covid mintavételt végeztünk eddig. A magánéletünkben is mindent megtettünk, hogy egészségben szolgálhassuk hivatásunkat, de sajnos a korona vírus a mentők közösségét is érintette. Több bajtársunkat is elveszítettük a harc során, ami beárnyékolja az idei karácsonyunkat. De a “harc” még nem ért véget, és mi nem adjuk fel! Fontos, hogy tartsátok be a mi Palink tanácsait, mert minden élet számít! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Fogadjunk szót, mert a „harc” még nem ért véget és Ők nem adják fel!

Mentősök karácsonyi üzenete 2020

Akár azt is gondolhatnánk, hogy akinek olyan kemény munkája van, mint a mentősöknek, nem marad energiája a humorra. Tavalyi viedójukban jócskán rácáfoltak erre. Két életmentés között is szakítottak időt arra, hogy elkészítsék saját humoros karácsonyi köszöntőjüket. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Nyomd meg a lejátszás gombot és hadd szóljon!

Mentősök vidám karácsonyi köszöntője 2019

Amíg ilyen jól megy mentőseinknek az életmentés is, addig gond egy szál sem!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük