Online konyhatervezés a tökéletes végeredményért

A konyha az egyik legfontosabb helyiség a lakásunkban, ráadásul több elvárásnak is meg kell felelnie. Egyrészt fontos, hogy szép legyen és jó érzés töltsön el, amikor ott tartózkodunk. Másrészt pedig praktikusnak is kell lennie, hogy minden kézre álljon, amikor főzünk, sütünk vagy bármi mást csinálunk.

A skiccek kora végérvényesen lejárt, ugyanis ma már rendelkezésre állnak az ingyenesen használható online programok. Azonline konyhatervezésnek hála szinte percek alatt készíthetünk látványterveket, amiken teljes egészében láthatjuk, hogy fog kinézni a konyhánk. Kedvünkre válogathatjuk össze a bútorokat és bármikor módosíthatjuk a tervet. A végén pedig 3D-ben is meg tudjuk nézni a munkánkat. 

Milyen ingyenes programokat tudunk használni az online konyhatervezéshez? Melyiknek mi az előnye? A mostani cikkünket azért készítettük, hogy ezekre a kérdésekre választ adjunk és megkönnyítsük a dolgodat, ha épp lázas konyhatervezésben vagy. 

online konyhatervezés számítógépes programokkal
Happy interior designer working with a 3D software and smiling

IKEA és Mömax konyhatervező programjai 

Az IKEA által kínált programokat kezdők is bátran használhatják a cég honlapján. Egyszerű, felhasználóbarát felépítésüknek köszönhetően akár kezdők is tudják használni. Ráadásul magyar nyelven is elérhetőek, így angol nyelvtudás nélkül is hasznosak lehetnek. A Mömax programjai is rendelkezésünkre állnak, ha szeretnénk élni az online konyhatervezés lehetőségével. Ennek is nagyon könnyű a használata, a konyha alapterületének megadása után jöhet is a tervezés! Ezt szintén a cég honlapján érhetjük el. 

Kitchen Planner és Wren Kichens 

Végül hoztunk két angol nyelvű, ingyenesen használható konyhatervező programot is. Ezekkel is villámgyorsan létrehozhatjuk az elképzelésünknek megfelelő látványterveket, amiket 3D-ben is megtekinthetünk. Sokféle opció közül választhatunk és egyik sem sulykolja belénk, hogy a bútorokat melyik cégtől vásároljuk meg. 

Érdemes mindegyiket kipróbálnod, hogy lásd melyik tetszik a legjobban. A kezelőfelület, illetve az opciók áttanulmányozása után hamar az online konyhatervezés lelkes rajongójává válhatsz.  

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük