Itt vannak a GardenEXPO 2024 jegyek nyertesei

Lezárult a hétvégi Gardenexpo 2024 kiállítás belépőjegyeiért folytatott játék és megvannak a nyertesek. A három szerencsés nyertes másodmagával ingyen tekintheti meg a Budapest Arénában 2024. március 22 és 24 között megrendezésre kerülő színvonalas kiállítást. Itt vannak a Gardenexpo 2024 jegyek nyertesei!

GardenExpo 2024

Gardenexpo 2024 jegyek nyertesei

Köszönöm, hogy közel 200-an részt vettetek a játékban! A válaszolók nagy többsége helyes választ adott.

A kérdés így hangzott:

Hol rendezik meg a Gardenexpót?

A helyes válasz pedig:

Budapest Arénában

A páros belépőjegyek nyertesei

Jankus Györgyné

Kémenes Julianna

Kéry Zsuzsanna

Gratulálok a nyerteseknek és jó szórakozást kívánok mindenkinek!

A nyerteseket emailben értesítem a nyereményük átvételéről. Kérem, ha a nyertesek közül valaki 2024. március 21-ig nem kapta meg a levelet, jelezze a nagyjuco@balkonada.hu emailcímen.

Gardenexpo 2024

Ha kert, terasz, de akárcsak egy balkon is, a Papp László Budapest Sportarénában évente megrendezett, idén március 22-24. közt megvalósuló GardenExpo kerti életmód kiállítás mindenre megadja a tökéletes és az adott évben legdivatosabb választ. Legyen szó arról, melyik pergola vagy kültéri ülőgarnitúra a legformatervezettebb, melyik fűnyíró a legpraktikusabb vagy melyek a legfrissebb trendek a növények és virágok frontján. Magyarország legnagyobb és legismertebb, a kültéri életstílussal foglalkozó seregszemléje, a GardenExpo 2024-ben ismét várja az érdeklődőket, hogy a megannyi kérdésre választ adjon és szemet gyönyörködtető, ugyanakkor praktikus megoldást mutasson.

További információt a hivatalos oldalon találsz.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük