Hitt a csodákban: virágot kapott

Minden azzal kezdődött, hogy a Virágot egy mosolyért! nap honlapjára kaptunk egy segítségkérő levelet. A levélíró Évaról írt, aki hisz a csodákban és arról álmodozott, hogy június 28-án virágcsokrot talál az utcán. Egész nap ki sem mozdult a házból, a virágcsokor mégis rátalált. Mi ez, ha nem csoda?

A Virágot egy mosolyért oldalra érkezett levél:

“Kedves Szervezők! Először is gratulálni szeretnék ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez! Az lenne a kérdésem, hogy esetleg lehet-e “véletlenül” valakinek a haza elé egy csokrot helyezni? Egy barátnőmről lenne szó. Nagyon nehéz időszakon van túl, ha lehet ezt mondani. Elsőszülött kislányát orvosi műhiba miatt elvesztette. Azóta létrehozott egy alapítványt, amivel időseknek és hasonló helyzetbe került szülőknek próbál segíteni. Egy idősek otthonában dolgozik, hogy ott is segítsen akinek csak tud. Az egyik hozzászólásában írta, hogy mennyire szeretne egy csokrot találni. Ebben szeretnék neki segíteni, még úgyis, hogy kifizetem a csokrot. Én már rég nem élek Magyarországon, közel tíz éve nem találkoztunk, de szeretnék neki meglepetést okozni, mert Ő tényleg megérdemli. Kérem írják meg, hogy van-e lehetőség erre a meglepetésre. Segítségüket előre is köszönöm es további jó szervezést kívánok! Üdvözlettel: x Edit Belgiumból”

 

Virágoot egy mosolyért! - virágot kapott

 

Válasz levelemben megírtam a levélírónak, hogy megpróbálunk virágcsokrot eljuttatni a régi kedves ismerősének, de mindenek előtt írja meg a hölgy címét, ahova kiszállíthatnánk a virágokat. Itt jött az első akadály, kiderült, hogy a megajándékozandó barátnő, F. Éva időközben elköltözött. Edit persze nem adta fel, némi nyomozás után kiderítette a XI. kerületi címet és azt is megírta, hogy a családi ház kerítésére belülről elhelyezhető a virágcsokor.

Innentől már minden sínen volt, csak egy virágüzletet kellett keresni, akinek tulajdonosa vállalkozik a nem mindennapi feladatra. Szőnyi Edit, a Flowerock virágüzlet tulajdonosa rögtön vállalta a nemes küldetést.

És akkor innen jöjjön a sztori az ajándékcsokor új gazdájának, F. Évának a szemszögéből a Facebookról, aki az előzményekről mit sem sejt:

“Hiszek a csodákban, tudom, hogy tudjátok. Szinte sosem kapok virágot! Pedig annyira szeretem. Kivételesen ma ki sem dugtam az orrom otthonról, festettünk a hétvégén és a konyhát súroltam, amikor csengettek. Mire kiértünk, már csak nyomokban láttunk valakit elszaladni. A család értetlenül nézett, senki nem értett semmit. Egy elrohanó vörös, rövid hajú nő volt! – mondták. De mi ez a virágcsokor a kapunk tetején?! Azonnal tudtam, mi történt! Ki tudtam volna ugrani a bőrömből a boldogságtól! Mi ez, ha nem csoda?! Hallottam a Virágot egy mosolyért eseményről! Álmodoztam is róla, milyen klassz lenne, ha egy lennék azok közül, aki találnak egy csokrot, amit bátran haza vihetek. Na de hogy még házhoz is jöjjön? Ugyan mekkora esély volt erre?! Csoda történt ma velem, ráadásul nem először! El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok!
Kedves Flowerock! Óriási örömet okoztatok ma nekem! Hála és köszönet!!!!”

 

Ezen a ponton elárultam Évának, hogy egy belga angyal keze is benne van a dologban, amire így reagált:

“Megőrülök!!! 🙂 Én ezt véletlenül kaptam, nem? Az utcán is találhattam volna végül is! A belga angyal nem személyes ismerősöm, ugye?! Üzenem az angyalomnak, hogy óriási örömöt okozott nekem! és nagy szeretettel gondolok mindenkire, akinek ebben a dologban benne van a keze!!!!

F. Éva, aki egyelőre csak a sztori végét ismeri hozzájárulását adta, hogy a közreadjam a történetet. Ő majd csak ebből a bejegyzésből fog tudomást szerezni a történet elejéről. A Belgiumban élő Edit pedig a vezeték neve elhallgatását kérte, de gyanítom Éva így is rá fog jönni a jótékony angyal kilétére.

Köszönet a belgiumi Editnek, hogy megírta a levelet, Szőnyi Editnek, hogy azonnal vállalta, hogy kiszállít egy ingyen virágcsokrot és F. Évának, hogy hisz a csodákban és meg is tudja élni azokat. Köszönöm, hogy kifejezte háláját és megosztotta örömét, amivel a sztori másik három szereplőjének is hatalmas boldogságot okozott!

Kívánom mindenkinek, ha csak egy rövid időre is, csodatévő angyalnak érezhesse magát. Feledhetetlen élmény!

 

További hasonló történetekért kattints ide:

https://fogadjorokbeegyviragcsokrot.hu/category/mosolyvirag-sztorik/

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük