El a kezekkel a papámtól – filmelőzetes

A színésznőként megismert, majd Kölcsönlakás címmel filmet forgató Dobó Kata második rendezése, egy családi mese december elején debütál a magyar mozikban. Az El a kezekkel a papámtól Disney-történetek elemeire építő fantasy képi világában jelenik. Már két hivatalos előzetes is megjelent róla, ezeket is megmutatom.

El a kezekkel a papámtól

El a kezekkel a papámtól

Az El a kezekkel a papámtól! igazi családi mese, tele érzelemmel, izgalommal és persze a jó győzelmével. A léleksimogatóan mesél a kitartás és a barátság erejéről, valamint a varázslatról, amire minden napjainkban nagyon nagy szükségünk van.

A film forgatókönyvét Lakner Artúr 1933-as regénye, az Édes mostoha alapján Horváth András Dezső írta. Ez utóbbi a Wellhello együttes #Sohavégetnemérős című filmjének a forgatókönyvén is dolgozott.

A fantasy film rendezője Dobó Kata, de van egy rendezőtársa is, Gulyás Buda, akivel már a 2019-es Kölcsönlakáson is együtt dolgoztak. Az egyedi technikával készült produkció 900 millió forintból valósult meg.

A főbb szerepeket Marczinka Bori, Bokor Barna, Pálmai Anna, Zsurzs Kati, Gubás Gabi, Nagypál Gábor, Elek Ferenc, Pindroch Csaba, Járai Máté, és Csobot Adél alakítja.

A történet szerint Dorka (Marczinka Bori) egy eleven, cserfes kislány, akinek élete szomorú egyhangúságban telik özvegy édesapja, András (Bokor Barna) mellett. Egy napon viszont András közli, hogy megházasodik, és elveszi a gonosz mostohát (Pálmai Anna). Az élénk fantáziájú kislány hétköznapjai innentől megváltoznak, kalandjai során új barátokra lel, s megismeri a varázslat erejét.

Az El a kezekkel a Papámtól!, a magyar filmek történetében először egy országos jótékonysági kezdeményezés mellé állt. A Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójával közösen gyűjtenek, így még több gyermek napját tegyék szebbé és élhesse meg a varázslatot karácsonykor.

A Cipősdoboz ajándékok leadására minden Cinema City moziban is lehetőség nyílik november 26. és december 19. között.

Nézz bele a film két előzetesébe!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük