Bocelli család karácsonya (Bocelli Family Christmas) – videó

Az olasz származású tenor, Andrea Bocelli egyre többször énekel együtt a szintén fantasztikus hanggal megoldott, csodálatos gyermekeivel. Pár éve karácsony előtt csengő hangú lányával, Virginiával Leonard Cohen szívhez szóló dalát, a Hallelujah-t adták elő fantasztikusan. Fia, Matteo Bocelli pedig már néhány éve szólókarrierjét építgeti, de először ő is édesapjuk mellett tűnt fel. 2022 kerácsonyára egy fantasztikus új albummal és videóval jelentkeztek, melyen mindhárman énekelnek, és ez az első közös albumuk. Csodáld meg Te is, milyen volt a Bocelli család karácsonya 2022-ben!

Bocelli family

Bocelli család karácsonya – videó

További Bocelli videók

A Hallelujah című számot nagyon kevesen tudják olyan hatásosan és szívhez szólóan elénekelni, mint Andrea Bocelli. Az olasz származású tenor most emelte a tétet, csengő hangú lányával együtt énekli el Leonard Cohen csodálatos dalát. Nézd meg videón, hogy énekelte Andrea és Virginia Bocelli – Hallelujah című számot.

Szokták mondani, hogy az alma nem esik messze a fájától.  Andrea Bocelli gyerekei esetében mindenképp így van. Mutattan már azt a videót, amiben az olasz származású tenor csengő hangú lányával, Virginiával együtt énekli el Leonard Cohen csodálatos dalát, a Hallelujah című számot. A mostani videóban  Matteo Bocelli a Fall on Me című számot énekli együtt az édesapjával, hogy más hogy, természetesen tökéletesen.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...