A vadon kertje magyarul beszélő film – igaz történet alapján

A vadon kertje című, magyarul beszélő romantikus film igaz történeten alapul. Mary Reynolds fiatal, lelkes tájtervező első kudarcait és megérdemelt sikereit meséli el. A fordulatokban gazdag történet szép látványvilággal és romantikával átszőve szól a kitartás és a hit erejéről. Hideg téli estéken is kellemes kikapcsolódást ígér a jó szereposztással, csodálatos képi világgal és gyönyörű tájakkal hódító film. Most itt a blogon meg is nézheted.

A vadon kertje

A Port.hu ajánlója:

„Mary Reynolds fiatal tájtervező aki meg akarja óvni a vad természetet. Miután kiábrándult Dublin hírességeinek világából, kevés a reménye, hogy valóra válthatná világformáló ötleteit. Hogyan is kelhetne versenyre egy nincstelen a világ legrangosabb és legrégebbi kertépítészeti kiállításán, a londoni Chelsea Virág Show-n, ahol Károly herceg is a riválisok között van? Dacolva a józan ésszel, Mary nem adja fel, Etiópiába utazik, hogy visszahozza azt az embert, aki segíthet neki.’

A vadon kertje teljes film magyarul online – romantikus film igaz történet alapján

A ‘Dare to be wild’, magyar fordításban ‘A vadon kertje’ című film napjaink egyik leghíresebb tájépítészének, Mary Reynoldsnak az életéről szól.

Szereplők:

Tom Hughes
Alex Macqueen
Janie Dee
Alaa Safi
Gillian Bolt

Rendező:
Vivienne De Courcy
Forgatókönyvíró:
Vivienne De Courcy
Zeneszerző:
Colm Mac Con Iomaire
Operatőr:
Cathal Watters

Az alábbi linkre kattintva szinkronizált változatban tekinthető meg a film.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük