Virágot egy mosolyért – Fogadj örökbe egy virágcsokrot!

Virágot egy mosolyért – 2016. június 28

A tavalyi nagy sikerű Fogadj örökbe egy virágcsokrot! eseményünket az idén ismét megtartjuk, hogy virágok és mosolygós emberek ezrei lepjék el az utcákat.

Találd meg a közterekbe, parkokba kihelyezett „árva” virágcsokrokat és vidd haza, azaz fogadd örökbe INGYEN azokat.

Örömödet oszd meg másokkal is. Fotózd le virágokat és küldd el a fotókat a virágcsokrot készítő virágbolt részére és nekünk is, hogy minél több ember arcára varázsoljanak mosolyt a virágok.
Fogadj örökbe egy virágcsokrot!

Hogyan fogadhatsz örökbe egy virágcsokrot?

Mi sem egyszerűbb ennél. Járj nyitott szemmel 2016. június 28-án az utcákon, parkokban, köztereken és bukkanj rá a több száz „árválkodó” virágcsokor egyikére. Ha tetszik az örökbefogadásra váró virágcsokor, vidd haza vagy ajándékozd oda egy számodra kedves embernek.
A virágcsokrokat lelkes, mosolygós virágkötők készítik országszerte, hogy minél több ember arcára mosolyt varázsoljanak és örömet szerezzenek a gyönyörű virágokkal.
A virágcsokrok örökbefogadása teljesen ingyenes. Amit cserébe kérnek a virágkötők, az csupán egy mosoly. Megköszönjük, ha ezt a mosolyt megmutatod (interneten eljuttatod) annak is, aki a virágokat csokorba rendezte. Így a virágokon keresztül a mosoly körbeér.
Mit szólnál egy virágcsokor örökbefogadáshoz?

Hogyan csatlakozhatsz a virágot kihelyezők csapatához?

Csatlakozni kívánó virágüzletetek és kertészetek itt találnak további információkat https://viragutazo.hu/adj-te-is-viragot-egy-mosolyert/ és ebbe a Facebook csoportba várjuk a jelentkezéseket: https://www.facebook.com/groups/fogadjorokbeegyviragcsokrot/
Nem szeretnél lemaradni az aktuális információkról? Gyere és csatlakozz a Virágot egy mosolyért Facebook oldalunkhoz
 

Nézd meg ezeket is!