Feledhetetlen retró reklámok – videó

A retró reklámok annyira karakteresek voltak és annyira a mindennapjaink részét képezték, hogy máig sem feledtük azokat. Annyira az agyunkba hatoltak, belénk égtek, hogy évtizedek múltán is fel tudjuk idézni őket. Gyere és nosztalgiázz egy kicsit!

retro reklámok

A mai fiatalok el sem tudják képzelni, hogy milyen az, amikor a tévékészüléken kötelező a reklámot is nézni. Kötelező megnézni a reklámot, mert nem tudunk tovább tekerni vagy máshova kapcsolani. Mert nincs másik csatorna, nincs más néznivaló.

Nincs Facebook, nincs youtube, amin gyorsan szét lehetne nézni. Nincs email, massenger, nincs chat, hogy gyorsan váltsunk pár szót a barátainkkal. Nincs más adás, amire át lehetne kapcsolni pár percre.

A ma reklámzajban már nem égnek belénk annyira a reklámok, mint a 80-as években. És mennyivel mások voltak azok a reklámok! Ha mond neked valamit a „müszi” szó, vagy a „mondtam, hogy bontott csirkét, bontott csirkét hozzál” mondat, akkor tudod miről beszélek.

Nézd meg, milyen reklámokkal próbáltak vásárlásra ösztönözni a jó népet a rendszerváltás előtti időkben! Akkor, amikor még a Balatonra is trabanttal száguldoztunk és a Gorenje hűtőért egyesek még a nagyit is kivitték Ausztriába.

Feledhetetlen retró reklámok – videó

Kattints és nosztalgiázz azokon az időkön, amikor a véres hurkát, bontott csirkét, sárvári termál kristályt is hirdetni kellett!

https://youtu.be/T7cYHrspUQY

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük