Ötletes madárkalitka dekorációk – csináld magad

A madárkalitka kedves, stílusos tárgy, ami nagyon jól használható dekorációs céllal. Különösen jó kiegészítő lehet egy vintage stílusú erkélyen vagy lakásban. Olyan ötletes madárkalitka dekorációk sorát hoztam, amelyeket bárki saját maga is megvalósíthat.

ötletes kalitka dekorációk

 

Ötletes madárkalitka dekorációk

A romantikus hangulatú otthonokból, esküvőkről nem hiányozhat a madárkalitka dekoráció. A régi, nem használt kalitkába könnyen új életet lehelhetünk. Elég alaposan leporolni, lecsiszolni és a kívánt színű festékkel lemázolni. Nem kell feltétlenül a fehér színhez ragaszkodni, egy halvány rószaszínre vagy kékre festett kalitka nem hivalkodó, nem nyomja el a belekerülő dekoráció szépségét.

Felismerve a kalitkák dekorációs célú hasznosítási lehetőségét, nagyon sok méretben és formában árulnak kalitkát kifejezetten dekorációs céllal.

A szolid, elegáns színű bútorokkal és a puha, színes textíliákkal hódító vintage stílus igen hamar a balkonok és kertek kedvence is lett. A régi és új tárgyak kombinálása békebeli hangulatot teremt. A romantikusnak és nosztalgikusnak is nevezhető stílusban nincsenek pontos szabályok.

A natúr vagy fehér kaspók, kosarak, kalitkák, csipkék és szolid színű virágok gondoskodnak az otthonos enteriőrről. Bátran elengedhetjük a fantáziánkat és új funkciókat álmodhatunk a régi tárgyaknak. A madárkalitkákat átfestve, gyertyákkal és virágokkal feldíszítve nemcsak mindennapi díszítésre használhatók, de akár egy esküvő vagy egy kerti parti ünnepi díszei is lehetnek.

 

Nézz meg egy kis ízelítőt a legszebb kalitka dekorációkról a Pinterest albumomból.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük