Mit viseljünk a szilveszteri bulin?

A szilveszteri bulinak is meg kell adni a módját. Na de mit viseljünk a szilveszteri bulin? Máris elmondom, mit mond a feng shui a ruhák színéről, hogy véletlenül se rontsd el a hangulatot egy rosszul megválasztott ruha színnel és főleg ne kockáztasd a jövő évi szerencsédet és szexuális életedet!

Mit viseljünk a szilveszteri bulin?

A hétköznapokban a nők többsége az indulás előtti utolsó pillanatban dönti el, melyik ruhát viselje az adott napon. A fontos alkalmakra azonban már napokkal előre megtervezik, melyik ruha lesz a legmegfelelőbb. Nagyobb, fontosabb események előtt a válogatás néha többszöri ruhapróbával jár, amit a férfiak csak értetlenkedve szemlélnek. A ruha stílusán, fazonján túl lényeges a ruha színe is. Ha boldogok vagyunk gyakran piros ruha vagy blúz után nyúlunk. Ha kedélyünk nyomott, inkább egy drapp vagy sötétbarna viseletet preferálunk, ami jobban illik ehhez a lelkiállapothoz.

Mit viseljünk a szilveszteri bulin a fengsuj szerint?

A ruha színe üzentetet hordoz a világ, a másik ember felé, ugyanakkor meghatározza későbbi hangulatunkat is, ezért érdemes alaposan mérlegelni a végső döntés előtt.

Minden egyes színárnyalat saját üzenettel bír. Sokat elárul rólad, a habitusodról, pillanatnyi lelkiállapotodról, hogy melyik a kedvenc színed, milyen színű ruhákat hordasz. A színek jelentésének ismerete az öltözködésen túl fontos a lakberendezésben, a pszichológiában és az alternatív gyógyászatban is.

Aki szeretne középpontba kerülni, minél több ember figyelmét magára vonni annak tanácsos minél több színű ruhát hordania, mert a sok szín vibrálóvá tesz. Mindenkit más szín szólít meg, a sok színből mindenki talál magának valami vonzót. A szivárvány színein túl a barack-, a lazacszínt ajánlható azoknak, akik közkedveltségre vágynak.

Aki új dolgokra, új ismeretségekre, új kapcsolatokra vágyik zöldbe vagy kékbe öltözzön. Ez a két szín a növekedést, az új lehetőségeket, az újrakezdést jelképezi.

A fekete az üzleti felemelkedés színe, így fokozza az üzleti sikert és a nyereséget. A kizárólag fekete ruha azonban reménytelenséget, fantáziahiányt és súlyos depressziót sugároz, ezért mindenképp javasolt hozzá egy színes kiegészítő. Szilveszetri bulira jó választás a piros kiegészítő, mert ez üdévé, szétszórttá és szórakozottá tesz.

Aki éppen fogyókúrába kezd, jól teszi, ha fehérbe öltözik, mert a fehér ruha masszívabb kinézetűvé teszi viselőjét. A testsúlyra való fájdalmas emlékeztetés csökkenti az étvágyat. A fehér segítségével jobban tudunk figyelni arra is, mit és hogyan eszünk. Fehérben óvatosabban, lassabban és ezáltal kevesebbet eszünk, mert félünk, hogy esetleg beszennyezzük a ruhánkat.

A fentiek alapján biztos van már elképzelésed, hogy milyen ruhát válasszál. Van azonban még egy fontos dolog, a fehérnemű.

Olaszországban szilveszterkor kötelező piros fehérneműt viselni. A piros fehérnemű viselője sikeres és szerencsés lesz a következő évben. A piros alsóval biztosítható a vérpezsdítő és mozgalmas szexuális élet is az új évre.

Ha esetleg Peruba tévednél, akkor ne felejtsd el, hogy sárga bugyit/alsónadrágot vigyél ajándékba. Ott ugyanis mindenki új, sárga alsóneműt húz, amit valamelyik hozzátartozótól, vagy közeli baráttól kap ajándékba. 

Kívánom, hogy jó ruha választás után tökéletes legyen a buli is és a piros alsó is tegye meg hatását!

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük