Kerti bakiparádé – videó

A kerti bakiparádé, amit most megtekintésre ajánlok, csupán néhány percet vesz el az életedből, viszont annál jóval többet ad hozzá. Mert bizony a kert egy veszélyes hely, ott sok minden megtörténhet. Milyen jó is az, amikor mások szerencsétlenkedésein, ballépésein nevethetünk. Csak velünk ne essen meg soha!

Bemelegítésként egy Kis herceg idézetet hoztam. Nem, ez meg a rózsáról és a szívről szól, sokkal inkább a gyermeki lényről, a játékosságról.

„Eszembe jutnak gyerekkori játékaim a homályos, aranyos kertben, melyet istenekkel népesítettünk be, a határtalan birodalomban, amivé ez az egy négyzetkilométernyi, egészen soha meg nem ismerhető, föl nem fedezhető terület vált számunkra.

Zárt civilizációt teremtettünk, a dolgoknak olyan értelmük, a lépéseknek olyan visszhangjuk volt ott, amit soha senki más meg nem érthet. Mi marad ebből a gyermekkori árnyakkal népes, nagyszerű, forró, fagyos kertből, amikor az ember felnőtt lesz, és más törvények szerint él?

Ha most visszatérsz hozzá, reményed vesztve, csüggedten haladsz el a szürke kövekből rakott alacsony fal mentén, s elámulsz, hogy ilyen szűk helyen elfért az ország, amely végtelenséged volt egykor; elámulsz, és tudod: ebbe a végtelenségbe soha többé nem fogsz visszatalálni, mert nem a parkba: a játékba kellene visszatalálnod.”

(Antoine de Saint-Exupéry)

Kerti bakiparádé -videó

Na, de ennyi bevezető után már igazán megérdemelsz pár önfeledt pillanatot, amikor mások bakijaink, ügyetlenkedésin és véletlen fura játékán mosolyoghatsz.

Nézd meg ezeket is!

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük