Jelentkezési lap

A tavalyi nagy siker után ismét megrendezzük a Virágot egy mosolyért! – Fogadj örökbe egy virágcsokrot! országos megmozdulásunkat, melyet szeretnénk virágüzletek, kertészetek és nagykereskedők figyelmébe is ajánlani. Arra kérünk minden virágos vállalkozást, hogy csatlakozzanak hozzánk és a részt vételükkel járuljanak hozzá a rendezvény sikeréhez.

A Virágot egy mosolyért! címmel indított nagyszabású kezdeményezés a hazai virágkötők  összefogásának köszönhetően már második alkalommal valósul meg 2016. június 28-án. A The Lonely Bouquet (http://www.thelonelybouquet.com/) néven futó nemzetközi kezdeményezés Nyugat-Európában és az Amerika Egyesült Államokban különösen népszerű, ehhez csatlakozik a magyar virágkötő társadalom is.

Az ország bármely szegletében járva mosolyfakasztó és örökbefogadásra váró virágcsokrokba botolhatunk. A közterekre, parkokba kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy melyik virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők. A készítők örömmel veszik, ha az új gazdik visszajeleznek a csokor további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

A rendhagyó kezdeményezéssel a virágkötők azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a virág és a mosoly mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok. Sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal és egy mosollyal. Tegyünk ellene, hogy ez ne így legyen!

2015-ben megtartott eseményt igen nagy sikerrel zártuk, rengeteg média megjelenésünk volt, erről bővebben a honlapunkon tájékozódhat:

Egyszer volt…

Csatlakozásra hívjuk a virág kis- és nagykereskedőket, hogy az idén még szélesebb körben mutathassuk meg a virágos társadalom összefogását és mosolyt varázsoljunk az emberek arcára. A kiskereskedők saját üzleteiket reklámozhatják, a nagykereskedőknek pedig kitűnő üzleti lehetőség, ha a nálunk vásárló virágkötőket kedvezményekkel vagy ingyen virágokkal támogatva tesznek a virágok népszerűsítéséért.

A csatlakozó kiskereskedők adatait feltüntetjük a térképen, a nekik kedvezményeket biztosító nagykereskedőknek pedig a térképes megjelenés mellett szponzori megjelenést kínálunk. A rendezvény hivatalos szponzoraiként logójukkal és weboldalukra mutató linkjükkel kerülnek fel a Virágot egy mosolyért! esemény hivatalos honlapjára.

Bízunk benne, hogy Önök is látnak fantáziát a kezdeményezésben és szeretnének egy országos méretű szakmai összefogás részesei lenni, boldogságot vinni az emberek életébe, miközben saját üzletüket reklámozzák.

A Virágot egy mosolyért hivatalos oldala:

https://viragotegymosolyert.hu/

a részt vevők térképe:

Virágot egy mosolyért! 2016 térkép

Csatlakozási szándékát, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével jelezze.

Kérjük, ha már fent vagy a térképen, akkor ne jelentkezz újra.

Jelentkezési lap a Virágot egy mosolyért! rendezvényhez

Aki már jelentkezett és szerepel a térképen, az kérjük ne töltse ki a lapot!

Kérjük az alábbi űrlap adatainak kitöltésével jelezze, ha kiskereskedelmi egységként (virágüzlet, kertészeti áruda, stb) vagy nagykereskedőként részt kíván venni a 2016. június 28-i Virágot egy mosolyért! napon.

Köszönjük a jelentkezést!

A jelentkezők adatai hetenkénti frissítéssel kerülnek fel a térképre.

Nézd meg ezeket is!